-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
azt hogyan? ilyen opciót nem találtam. de biztos, hogy az/ilyesmi a baja, az otthoni gépemet is le tudja rántani, pedig abban 16GB ram van és K2200 quadro vga. mégis úgy elfeketedik néha, hogy csak a power off segít.
a vivaldi szimpatikus volna, de annyira gagyi, ez a sok, egyre szűkülő tabulátor egy sorban szorongva... ezt annyira nem értem, 5 éve szinte minden böngésző tudta több sorba rendezni, mára meg mintha betiltották volna..
meg amit megfigyeltem, újra telepítés után elveszti a bővítményeket, kedvenceket, jelszavakat, mindent. tehát hiába portable, valamit mégiscsak a C meghajtón tárol. a firefox, opera, avant portable az tényleg portable volt.
a Firefox a Tab Mix Plus bővítménnyel, szinte megközelítette az Opera tudását, ergonómiáját, de sajnos valami 52-es vagy 58-as verzióig kompatibilis, mert abbahagyták a fejlesztését. (mondom én, összeesküvés-elmélet-szagú ez a dolog...
)
elméletileg az vivadiban sikerült már elérni külföldii földalatti mozgalmaknak a több sorba rendezést, de angolul és nagyon bonyolult módon megfogalmazott röpirataik miatt nem tudtam még csatlakozni hozzájukig...
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- További aktív témák...
- Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest