Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
csökkentett módban próbáltam futtatni az unistallt, de leállt hibaüzenettel, hogy nem tud kapcsolódni valami szűrőhöz, revo uninstallerrel próbáltam, de nem tudja jelszó nélkül

azt nem tudjátok, hopgy lehet elérni, hogy a köcsög firefox ne frissítgesse a bélyegképeket? mir megszokom, hogy melyik az index, már lecseréli újra. mindig ott kell bogarásznom1, hogy meglássam az aprócska logót. minek tesznek ilyen szívatásokat a programokba,???
és arra sem sikerült rájönnöm, hogy hogyan tudnám én meghatározni, hogy milyen weboldalak kerüljenek a gyorsindító nyitóoldalra. csak véletlenszerűen felajánl az előzményekből, és addig rázogatom be, amíg az nem jön, amit szeretnék. vagy nem. az opera alatt olyan egyszerű, magától értetődő volt minden. oyléan kár, hogy megszűnt

Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Facebook és Messenger
- Vicces képek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest