Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen videókártyát?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- ASRock lapok általában
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Egyébként az nem probléma, ha pörgés közben választod le, csak az átmeneti tár legyen ürítve, ez pedig mindenképpen megtörténik, ha a Windowsból bármilyen úton eltünteted, például az USB-ikonnal.
Továbbá van egy kis program, amit én jobban kedvelek, mert univerzálisabb. Az USB-ikonhoz hasonló, de leválasztáskor kiküld egy motorleállító parancsot is, ha úgy van beállítva:
http://mt-naka.com/hotswap/index_enu.htm
Bár nem minden vezérlő viszi át ezt a parancsot. De ha nem áll le a motor, az sem gond, ha már szoftveresen le van választva, nyugodtan áramtalaníthatod.
A varázsló hülyeségeivel pedig nem kell foglalkozni.
-
King Unique
titán
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Látom nem fogadtad meg a tanácsomat...
Windows esetében többször előfordul, ha rádugsz egy USB-s eszközt, akkor elkezdi hozzá telepíteni ismételten az eszközillesztőt....holott elvileg első alkalom után már nem kéne még egyszer, de ezt eljátsza nálam is. Sőt, ha másik USB-portba csatlakoztatom, akkor is.
Ha rosszul települt volna fel az illesztóprogram, akkor meg sem jelenne rendesen a rendszerben a külső meghajtó, eszközkezelőben sárga felkiáltójel stb.
Szal ez az egész részben Windows bug, részben a WD szoftver kis hibája is lehet. Ha restart után viszont megszűnt, akkor nem értem, minek ennyit parázni rajta?? Ha annyira zavar, akkor rakd fel tisztán a legújabb WD programot, vagy mittomén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Yettel topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi