Hirdetés
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
LonGleY
üzenetére
Nem. Először a portable-t tettem fel pendrive-ra és láttam, hogy beépült az IE-be és a Firefox-ba. Ezután telepítettem fel a normál verziót ami már a Chrome-mal is működött. Tehát betud épülni a portable is. De ez fent van a honlapon is.
Igen, tartok is, ezért is használok mindenhol más felhasználónév-jelszó párost. Ilyen szempontból főleg a fórumok és a torrent oldalak a megbízhatatlanok, mert ott a tulajok ha kedvük van megtudják nézni a jelszavadat. Már ha nem olyan az oldal, hogy titkosítva tárolják (amiről neked gőzöd sincs). Szerinted miért van az, hogy ha regisztrálsz pár torrent oldalra ahol elvileg nem adják ki az e-mail címedet se senkinek, mégis 1 éven belül 1000 pénisz nagyobbítós spam leveled érkezik az egyébként másra nem használt e-mail címedre?
Mellesleg most létrehoztam egy fiókot a LastPass-on és kérdezném, hogy hogy tudok automatikusan bejelentkezni egy oldalra IE alól amin nincs semmilyen bővítmény, mert pl. nem is telepíthetek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest