- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Itt nem a világvége hangulat árasztása a lényeg, hanem hogy felhívjuk a kedves felhasználók figyelmét arra, ha idiótaságra készülnek. Nem a + funkcionalitás miatt kell új oprendszer, hanem, hogy ne +1 zombigépet működtessen már az illető a tudta nélkül. Ugyanazt a funkcionalitást megkapja attól még, mert másra vált. A lehető leggázabb alternatívát direkte éltetni az az igazán ló túloldala. Most nem feltétlenül rád értem, de ... az XP-t én addig rúgnám, míg meleg. Megértem, ha valaki offline, frissítetlenül használja, nade neten, védelem nélkül, és még büszke is rá? Hadd ne kommenteljem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3185, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest