-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Goatman #21337 üzenetére
Itt találsz jópát vbscript mitát, amik a háttérben futnak, és figyelik milyen USB eszközt dugsz a gépre. Nem is olyan régen én is faragtam egy olyant, ami figyeli a volume nevét. Ha 1ezést talál, lefutat pár dolgot.
Ha távol ál tőled a programbütykölés, akkor nézd meg a zentimo-t. Beállítható, hogy adott meghajtó csatlakoztatásakor milyen programok induljanak el, amik a mentés után akár le is választhatják a meghajtót. + 1000 más hasznos dologra is jó. (Kideríti mi fogja az USB eszközt(és akár be is zárja) amikor nem engedi vmi lecsatolni, stb ...)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Goatman #21337 üzenetére
Easus Todo Backup-ot ajánlották azt hiszem ilyenre, ahogy olvastam nagyon jó back up program, de nem tudom tud-e olyat hogy usb-re csatlakozáskor készítse a back-upot bár szerintem lépniük kell a Back up softvereket íróknak, (ha még nincs ilyen lehetőség a programjukban) ebbe az irányba mert sokan keresnek ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Szólánc.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Autós topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest