Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
genndy #40935 üzenetére
Igen, ez nem lenne egy rossz megoldás végülis... A gond azzal van, hogy Írásvédettek a mappák, és hiába állítom át, hogy ne legyen írásvédett a forrás gépen, ahogy visszalépek, megint az lesz és nem tudom, hogy miért...
brd: Nem, nem siklottam át a tied felett sem, csak bevallom, felét sem értettem...
Odáig okés, hogy a MAPPÁRA (mert nekem mappákat kellene "színeznem, nem fájlokat...) rákattolok Ctrl+Z, aztán a kis ablakba beírok egy megjegyzést... Ekkor a mappán KÍVÜL létrejön az a bizonyos rejtett fájl, ami tartalmazza az előző mappát, illetve közvetlenül utána a "megjegyzésemet". Node mi az az "értékek átállítása", meg az, hogy ezek után már könnyen tudom "színezni is"? Azt meg hogyan?
Iguana: ez tényleg érdekes, mert kipróbáltam a Pro verziót is, és azon kívül, hogy sikerült TC-n keresztül a hálózati mappákat beszíneznem az INTÉZŐBEN, más nem történt... Az a gondom, hogy HÁLÓZATON vannak azok a mappák! A gépen lévő mappákat simán tudom színezni, azt a TC-ből megcsinálom és a TC-ben is látom... De a hálózaton nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest