Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
genndy #40935 üzenetére
Igen, ez nem lenne egy rossz megoldás végülis... A gond azzal van, hogy Írásvédettek a mappák, és hiába állítom át, hogy ne legyen írásvédett a forrás gépen, ahogy visszalépek, megint az lesz és nem tudom, hogy miért...
brd: Nem, nem siklottam át a tied felett sem, csak bevallom, felét sem értettem...
Odáig okés, hogy a MAPPÁRA (mert nekem mappákat kellene "színeznem, nem fájlokat...) rákattolok Ctrl+Z, aztán a kis ablakba beírok egy megjegyzést... Ekkor a mappán KÍVÜL létrejön az a bizonyos rejtett fájl, ami tartalmazza az előző mappát, illetve közvetlenül utána a "megjegyzésemet". Node mi az az "értékek átállítása", meg az, hogy ezek után már könnyen tudom "színezni is"? Azt meg hogyan?
Iguana: ez tényleg érdekes, mert kipróbáltam a Pro verziót is, és azon kívül, hogy sikerült TC-n keresztül a hálózati mappákat beszíneznem az INTÉZŐBEN, más nem történt... Az a gondom, hogy HÁLÓZATON vannak azok a mappák! A gépen lévő mappákat simán tudom színezni, azt a TC-ből megcsinálom és a TC-ben is látom... De a hálózaton nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- E-roller topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Drón topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- 3 db (130 / 131 / 132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest