Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Igen ha max 10 ezred van rá akkor érdemes pár ezerrel kipótolni, és Epson M1200-as lézernyomtatót vegyél, bár kifutó modell de még lehet kapni, de sokat ne agyalj rajta mert pár héten belül sehol sem lesz.
Nem tudom mennyire vagy otthon a témában de leírom azért hogy ebben mivel lézernyomtató nem patron van hanem úgynevezett "toner", és ezt kell cserélni ha kifogy. 7 ezer körül már lehet venni utángyártottat ami ugyan olyan jó mint a gyári csak sokkal olcsóbb. Alapból 900 oldalas van benne, (majd ha cseréled az 3200 oldalas lesz) de ezzel a gyártó kicsit túlzott, kb 500-600 oldalra lesz elég. A te esetedben mint jozsi252 is írta bőven elég mivel több évig tudod használni (ha havi 20 oldat nyomtatsz akkor több mint 2 évig elég). Plusz ha ilyen keveset nyomtatsz mindenképpen lézernyomtatót vegyél mert ebben ugye toner van ami nem folyékony festékanyagot tartalmaz, hanem port, és ha nem nyomtatsz huzamosabb ideig itt nincs beszáradási lehetőség, így ettől nem kell tartani.
Ha meg kicsit több pénzt rászánsz értem itt 17-20 ezer forintot már vannak más alternatívák is. Amúgy nekem is ilyen nyomtatóm van, és szerintem 13 ezerért nem fogod megbánni...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Epsonhoz 9k körül van a 3200 oldalas toner. Alapból jár hozzá természetesen ami kb 700 oldalra lehet elég, de ez sokmindentől függ, de naggyából 6-700 oldal.
B-L-A-C-K kollega írt is róla jópár sort, ha utánakeresel a topicban akkor meglátod hogy 15k alatt must have
De ha csak heti 5 oldalt nyomtatsz az havi 20 szóval a gyári tonerral is elleszel pár évig
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest