Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
pinnacle #15170 üzenetére
"Gondoltam, ha ezek használata garancia vesztéssel jár, akkor nem forgalmaznák, ..."
A nyomtató gyártójánál kellene utána nézni, nem pedig elhinni azt a sok hazugságot, amit azok az online áruházak írnak. Mert néha szöges ellentétét állítják, mint amit a gyártó (forgalmazó) mond.
Brother garancia, részlet az oldalról:
4) Kizárás
"Termék meghibásodása vagy nyomtatási minőségi hibák olyan kellékanyagok használata esetében melyek minőségi ellenőrzését nem a Brother végzi".
Ennek pont az ellenkezőjét állítja sok online üzlet. Meg hogy nem okoznak minőségromlást, meg ezek nem csíkoznak, "Minőségi utángyártott kellékanyagok", és a többi szélhámosság, csak hogy eladják az ügyfelüknek a cuccaikat.
Én minden nyomtatónál és berendezésnél azon voltam, miként lehetne belőlük kihozni a maximumot, a legjobb minőséget. Hajlandó vagyok az átlagnál sokkal drágább papírt használni, ha azon jobb az eredmény, míg mások a rövidtávú (és rövidlátó) spórolásra állnak rá, ami hosszú távon költségnövekedést okozhat.A kérdés első részére rátérve, igen előfordulhat hogy a megadott oldalszámnál többet lehet egy tonerral nyomtatni. Nem tudom pontosan melyik gép miként méri a toneben lévő por mennyiségét (van amelyik optikai szenzorral), de az üres tonerek súlykülönbsége alapján állítom, hogy nem tudja a gép pontosan megállapítani, hogy mikor ürült ki. Megfelelő szenzorokkal telepakolni a rendszert pedig irreálisan megdrágítaná a költséget. Egyes nyomtatók menüjében bekapcsolható a folyamatos üzemmód, így akkor se tiltja le a tonert, ha számlálója alapján már biztosan üresnek kellene lennie a tonernak (pl. névleges érték 120%-a).
Leírásokban, Youtube videókban nézz utána ennek.
Kétlem, hogy megsérülne valami az üres tonertól. Inkább amiatt jelzi a nyomtató, hogy üres a toner, mert fikarcnyi műszaki érzékkel sem rendelkező titkárnőtől hiába várnák el, hogy magától felismerje a hibákat annak jelensége alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Max
- További aktív témák...