Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• B-L-A-C-K

titán

válasz Ice&Lime #32247 üzenetére

Már az E5520 vs E6520 között is ennyi difi volt árban, és ott lényegében ennyi volt a különbség:

- 6-os szériának a palmrestje gumírozott anyagból van.
    - NVS5200-at vga-val is lehet rendelni.
    - az optikai meghajtó helyére akkumulátort.

Kb ennyi, és ezért mondtam nagyon nem éri meg az árát mivel ha megfogod ugyan azt a strapabíró benyomást kelti az 5-ös sorozat is.

Ami pedig változott E5530-ason E5520-asohoz képest:

- E5530-as hangszórói sokkal kellemesebben, és szebben szólnak mint az E5520-asé.
    - Annak ellenére hogy az E5530-asba fejeltebb i3-as van, és jobb VGA nekem átlagos használat mellett mégis kicsit lassabbnak tűnik.
    - Anyaghasználata ugyan az, viszont egy aprócska pozitívum az E5530-as mellett szól, mégpedig az hogy a hátlapi reteszt nem 4 csavar tartja mint az E5520-asban hanem csak 2 db (viszont a vinyó cseréhez ugyan úgy a retesz levétele után 8 DB csavart kell kicsavarni, igen nyolc darabot, 4 a keret lefogató, 4 pedig maga a kereten ami tartja a HDD/SSD-t).
    - A sima HD kijelző minősége az E5530-asban ugyan olyan gyenge mint már említettem az E5520-asban is, valószínű ugyan az viszont a színei nagyon eltérőek. Nem mondanám egyikre se hogy melyik a jobb, inkább szokás és kalibrálás kérdése. De inkább én ezeket csak Full HD-ban ajánlom azoknak akik nem külső monitort kötnek rá, bár már E5520-asban is ezt mondtam.
    - E5530-asban kicsit többet megy a venti magas fordulaton amit nem értek mivel a processzor ilyenkor 50-55 fokos, és teljesen hideg levegőt fúj ki, szóval feleslegesen erőlteti magát, ez remélem egy bios frissítéssel javítják.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák