-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz Dhampir #121035 üzenetére
Megvásároltam a masinát még 213.5-ért (Asus N551JW-CN212), mert közben a ROG gép akciója lejárt (azóta már megint akciós), IPS panel van benne. A minimális lilásodás, a betekintési szögek és a színek miatt biztos. Van itthon 3 gép amivel össze tudtam hasonlítani, 2 TN-es és 1 IPS panelessel
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Dhampir #121035 üzenetére
Ha van okuk úgy hagyni vagy annyiban hagyják ugyan könyörgöm, ő boltjuk. Van még 50 másik aki elég komoly és még vagy 100 akik szintén adnak el. Lehet menni shoppingolni, ha így megélnek hát akkor ilyen a piac, a Mysoft speciel akkora tételekkel legózik amiben 1-1 ilyen olyan, mint neked egy ötöst bedobni az aluljáróban egy kalapba
Ha van időd mások munkáját elvégezni, hajrá én biztosan nem mozdítanám ujjamat sem, van bőven piac, ha kevés, ott van az aprós nagykerezés, annál olcsóbban nem kapsz semmit, az fix.
Ha kiderül, hogy IPS, akkor cserébe megveheted és olyan árban vehetsz zsír új gépet, mint amennyiért a használtak (sem) mentek eddig. Már bőven nem azt kéne nyomoznunk ezekből melyikben mi van, hanem, hogy hol van az újabb gen.
AZ Edigi pedig külön fejezet, nekik specialitásuk, hogy árral trükköznek. Cserébe ha figyelsz olyan áron vehetsz néha dolgokat, hogy az nevetséges. Lásd: 1 szoba árából ledeztem ki égővel a komplett lakást, azaz 6 helységet legutóbb. Le is lett kapva ahogy van az egész. Ez van
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell XPS 13 9320 - 4k OLED - i7-1360P, 32GB LPDDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - 3 ÉV GARI
- Dell G7 7790 Gamer notebook, i7 9750, 2060, 16gb ram, 1.25tb háttértár
- ACER NITRO 5 AN515-55-56F5 8+512GB
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Macbook Air 2020 13" M1, 8GB RAM, 256GB, 99% akku
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme,15.6" FHD,i7-8750H,32GB DDR4,512GB SSD,GTX 1050Ti 4GB VGA,WIN10
- Acer Aspire ES-520 AMD A4-5000/6GB/512SSD/
- Eladó vagy cserélhető Acer Predator Helios 300
- Power bank, 200W töltő, Type-C dokkoló, hordozható billentyűzet
- Dell 5290 Alkatrésznek Vagy Donornak Ajándék foxpostal!