- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2025: még idén befut az Intel Panther Lake
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Szabiee
tag
Játékosoknak ezt ajánlom:
HP Pavilion dv6-6b08ehHa most vennék laptopot, nagy valószínűséggel ezt választanám. (nálam a teljesítmény előbbrevaló a hordozhatóságnál)
Samsung A53 | Asus TUF Gaming A17
-
Szabiee
tag
válasz Borote #45146 üzenetére
Jaja, az biztos objektív, hogy valamit általánosítotok, és azt mondjátok az egész márkára/szériára, hogy szar.
Elárulom, akkor (tavaly szeptember) annyi pénzért pl. az Asus volt a legjobb vételb abban a kategóriában. Most pl. HP DV6-ot vennék, de teljesen meg vagyok elégedve az Asussal.
Nem a sajátomat dicsérem, csak az általánosítást nem szeretem, főleg ha negatív.A HP-t (DV6) ajánlom én is most, de nem mondom az Asusra, hogy szar.
-
Szabiee
tag
válasz Pocok256 #44226 üzenetére
Olvastam, de konkrétan 1 fórumozótársunknak tört szét a zsanérja. A szervíz meg rendben van, csak az ügyfélszolgálatuk gázos. Nem értem miért nem jelent annyi preztizst az ASUS-nak ez az egész, hogy ha már szar zsanérokat gyártottak a szériához, legalább ingyen megjavítanák. Bár nálam nem jött még elő a zsanér probléma (kopp - kopp )
-
Szabiee
tag
Az egyik fórumozótársunk árulja EZT Nem rossz...
-
Szabiee
tag
válasz B-L-A-C-K #44216 üzenetére
Hidd el, nem csak a MM-ban láttam laptopot
Amúgy sosem mondtam, hogy az enyém a legjobb - legszuperebb gép, csak utálom az általánosítást, hogy leszarozzátok. Szerintem meg szar a Dell, mert hangos - kb. ilyen szintű ez az egész (nyilván nem szarok a Dell-ek, csak példát írtam).Samsung A53 | Asus TUF Gaming A17
-
Szabiee
tag
válasz Borote #44217 üzenetére
Nem rossz... Sajna tavaly még nem nagyon lehetett kapni, főleg ebben az árban. Ha most vennék laptopot akkor lehet ezt venném meg. De ott figyel, hogy +30E ft az ára, és tavaly 130-ból kellett kihoznom a laptopom. Emiatt lett a K szériás ASUS, amitől nyilván van jobb, de azért nem tartom egy rossz vételnek.
-
Szabiee
tag
válasz B-L-A-C-K #44214 üzenetére
HP NX6120 - tette a dolgát, csak le lett ejtve, és betört a kijelzője - majdnem 10 évet bírt, hibamentesen. De jó pár laptopot láttam már. Nem dicsérem a K szériát, de utálom mikor alaptalanul elterjed valami, és utána mindre azt mondják, hogy szar... Páromnak nagyon jó Albacomp gépe van, igaz több éves, de tökéletesen teszi a dolgát. Apámnak szintén Asus van, a nap 24 órájából 14-et megy, és 5 éve kiválóan, hibamentesen működik. Akkor miről is beszélünk? Nem annyira márkafüggő az, hogy hibás a laptop, inkább szériafüggő, meg kicsit a szerencse kérdése is.
-
Szabiee
tag
válasz Pocok256 #44189 üzenetére
Érdekes, nekem eddig nem esett szét. Vigyázni kell rá, nem "ütni"... Ha 3 év múlva sem fog, akkor már megérte. Elhiszem, hogy vannak jobb laptopok mint az ASUS K széria, de azért nem kell leírni. Egyébként aláírom, hogy pl. a HP DV6 jobb anyagminőségben mint az ASUS K, de ez árban is megmutatkozik. Viszont az ASUS halk, gyors, stb. abban az árkategóriában. Nem kellene DV6, mert melegszik baromira. A hűtést megoldhatták volna jobban. A Lenovo Y570 vagy Z570 tényleg jó választás, igaz min. 30 ezerrel drágább mint az ASUS...
-
Szabiee
tag
Ja, ezt alátámasztom. Az i3 klasszisokkal jobb az én A4-3000m-emnél, és mégis mediumban tudok játszani HD6650-nel + A4-3000m-el a legújabb játékokkal. De szerintem akkor inkább A6-ossal szerelt gépet vegyél, ott crossfire módban tudod futtatni a dedikált VGA kártyádat az integrálttal. teljesítményileg 6770-est kapsz, ami már elég jó
-
Szabiee
tag
válasz GaborGh #44125 üzenetére
Acer Aspire 8943g --> ezt vette haverom.
-
Szabiee
tag
válasz GaborGh #44113 üzenetére
Előtte HP NX6120-asom volt, meg voltam vele elégedve. Több évet szolgált, mielőtt összetört a kijelzője (a párom leejtette).
Utána szeptemberben vettem az említett Asust. Akkor még ár/értékben ez volt a legjobb (több hétig néztem a konfigokat). 129900Ft-ért vettem akkor. Most ugyanezt venném, csak A6-os procival. Amúgy időközben beraktam a 4 giga mellé + 4 gigát, mert sajnáltam üresen hagyni az egyik memória slotot.
Tapasztalataim: gyors, hibátlan működés. Egyáltalán nem fagy. 8 hónap alatt még nem volt kék halál, fagyás, és egyéb problémám. K10Statt-al kiválóan húzható a proci 3 gigaherz-ig. A működése halk.Igen, aláírom, hogy az egész full műanyag, de szerintem egyáltalán nem gáz... talán a kávája lehetett volna mattabb a fényes fekete helyett. Egyébként az illesztések jók, nem ropog, nem recseg. Ne hasonlítsuk már össze a 200 ezres kategóriával az anyaghasználatot, mert annyival nem rosszabb, sőt... meglepően jó. Nyilván nekem is egy fémházas laptop az álmom, de a jelenlegi magyar bérezés mellett nem engedhetem meg magamnak egyelőre.
Még valami... lehet, hogy volt egy - kettő hibás szériás Asus, de szerintem ez más gyártónál is előfordul. Amúgy a HP-val is teljesen meg vagyok elégedve, és szerintem egy A6-ossal szerelt G6-os típus teljesen OK.
Haverom 400ezres Acer-ének szériahibás a wi-fi vevője, meg-meg szakad internetezés közben. Szerzett hozzá egy USB-s wi-fi vevőt, azzal fogja a netet. És ez 400 ezres kategória I7-es procival és HD 5850-nel...Samsung A53 | Asus TUF Gaming A17
-
Szabiee
tag
válasz Adam333 #44106 üzenetére
Nekem tavaly szeptember óta van meg az említett ASUS-om, azóta semmi gondom nem volt vele, pedig használom rendesen. Ha most vennék, akkor egy A6-os procival felszerelt K szériás ASUS-t vennék, a játékok miatt. Igaz ebben is mediumon tökéletesen futnak a legújabb játékok is, és nem is melegszik annyira - jó és halk a hűtése.
Nyilván van akinek rossz tapasztalata is volt vele, de ez szerintem nem típusfüggő, hanem éppen szerencse kérdése is, hogy jó szériát fogott ki vagy rosszat.Samsung A53 | Asus TUF Gaming A17
-
Szabiee
tag
válasz GaborGh #44104 üzenetére
Cáfolnám a dolgot, hogy a K szériás Asus-ok szarok. Az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező gépek, amelyek hardverileg is nagyon rendben vannak. Az anyaghasználattal sincs semmi baj, teljesen jó műanyag borítással rendelkeznek + letisztult forma. A zaj szempontjából még játékok alatt is teljesen halk a hűtése. Teljes mértékben ajánlom annak, aki olcsó és jó laptopot akar venni...
Íme a topic az említett laptopról
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX G17 17.3
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ÚJ Lenovo X1 Nano i7 4,6GHz/16GB RAM/1TBSSD 2K IPS matt LCD/5G modem ultrakönnyű, és ultravékony
- 6 gen i5 Lenovo E51 Laptopi5-6200u/8 gb/240 gb ssd
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)