Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz lalimano #50722 üzenetére
Azt a gépet Magyarországon NEM árulják. sl a vége, ami azt jelenti, hogy nem magyar. eh lenne a magyar (meg még nem tudom mi, csak h legyen benne )
Így biztosan nem fog tudni magyart szerezni belőle, nálunk csak az i7-es változatot árulták.A garanciát pedig nem bolttal kell/lehet intézni, hanem a gyártóval, tehát itt boltos haver nem tud tenni sokmindent.
-
Tikakukac
titán
válasz lalimano #50722 üzenetére
Tesóm netbookja miatt már körbejártam ezt a témát. Inkább megvettem itthon picit drágábban friss Brazos alapokon, rá +2 év gari és mindenki nyugodt. Én főleg, mert véletlen balesetit is adott a gari
Szóval kérdezgess sokat, és mérlegeljA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz lalimano #50716 üzenetére
Jaja, én akárhogy nézem, ezek nem echte magyar gépet, szóval ugyanolyan radium szindróma ez is. Csodák nincsenek, tehát nagyjából az ár be van lőve minimumra itthon is, ha sokkal alatta találsz gépet, az tuti kintről jött. (Nomeg ha megy a vetítés a billentyűzetről, akkor tuti a turpisság)
Tilla tud mondani ezekről többet, bár ha ilyenek érdekelnek, akkor inkább tőle vegyél valamit, tuti zsírozva van a dolgok menete, én 4 külsős vevőt is küldtem hozzá, senki sem szólt, hogy bajos lett volna bármi is. De saját érdekedben olvass és kérdezgess bőven ezzel kapcsolatban. 200k már nem kis tétel. Az én szememben ennek a negyede sem, pláne ha más pénzét költ(et)jük el mással.[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Borote
addikt
válasz lalimano #50716 üzenetére
Semmi tapasztalat. Itt is ugyanúgy külföldi a gép, viszont a garanciára NAGYON oda kell figyelni.
A gép ugyanaz mint Tillánál, nincs rajta az 'í'-nek hely, ez Altr Gr+J -vel érhető el... Meg lehet szokni. Még az is lehet, hogy ugyanaz a notebookbolt franchise, mint Tilláék, de nagyon ajánlom, hogy Nála kérdezősködj utána, hogy hogy megy ezeknek a gépeknek a garanciáztatása!GPU teljesítményben pedig ott van, mint az Y570, játék válogatja, hogy melyik az erősebb.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz lalimano #50673 üzenetére
Nincs sok időm, rövid leszek
i3 is elég hosszútávon, (sokkal) hamarabb fogy el a GPU, mint a processzor.
Rádium: külföldről szerzik be a gépeket - szürkeimport, Lenovo gépeire így csak 1 év garancia van, egyik fórumtárs példájából okulva, neki csak Csehországban érvényes a 2 év.Szóval csak ésszel Ja, az L750 ennyiért egyáltalán nem jó vétel.
i3-as Y570 van a Laptopszalonban 210k-ért, az jó vétel, ha játékra kell.
SeniorTillánál HP DV6-os 6150sl - i5+HD6770M - külföldi gép, külföldi billentyűzettel, de két év garanciával.(#50676) Player: szeretnél játszani? Ha igen, akkor a GT520MX-es, ha nem, akkor a Fujitsu A531.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MICROSOFT Surface billentyűzet (US kiosztás, fekete)
- Lenovo Thinkpad E480 HUN Core i5-8265U AMD Radeon RX 550 16GB RAM 256GB SSD
- Lenovo Y700 I7-6700 proci, 16GB ram, GTX 960 4GB VGA, 128GB M.2. SSD, 2TB HDD....
- Asus vivobook 17 x705uar noti eladó. /Beszámítás/
- iPad Pro 11 2024 256GB Cellular M4 + Magic Keyboard Tok + fólia