Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz rekid #39130 üzenetére

Azt mondom ez a gondolatmenet helytálló is lenne, ha az asztaliknál is így lenne. 10k-s alplapra GB ugyanúgy 3 év gart ad mint 60k-sra, meg a legtöbb gyártó és szolgáltatásban se annyival gyengébb a 10k-s lapja mint a 60k-s. Ezt GB-ra 100%-ra mondom, többi gyártó lapja rég járt a kezemben. Meg ott van a Dell, nekik se vagyunk sztem olyan nagy célközönség, mégis majdnem minden notira 3 évet adnak alapból. Szóval nem értem én ezt :U

stevve : Én sem értem, megkértem őket homályosítsanak már fel, mert a gyári oldalon ilyeneket nem írnak. Azt is kérdeztem ez a gari csak nálunk érvényes, vagy all over the world, erre meg nem válaszolt semmit :F

Napfénysüti: Én meg azért nem veszek, mert azért az árért elvárom a 3 év garit, ha Dell bevállalja olcsóbb gépre is, akkor ne legyen már probléma elvileg elit gépnek se. Biztos jó cucc, de már csak elvből se venném meg így. Tudom kicsi az esélye hogy meghibásodik, de ha mégis, senki nem fogja helyettem garidőn túl fizetni a javíttatást:) Mióta a DBT-s geiljeimből az egyik gyáridöglött volt, méginkább nézem a garit..igaz cserélték szinte 1ből, meg ez mellett 5 év gari volt rá, ezért is vettem...és 1 év gari miatt nem lesz thinkpadom :U

Aktív témák