- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- HTPC (házimozi PC) topik
Aktív témák
-
Chaser
legenda
Azt mondom ez a gondolatmenet helytálló is lenne, ha az asztaliknál is így lenne. 10k-s alplapra GB ugyanúgy 3 év gart ad mint 60k-sra, meg a legtöbb gyártó és szolgáltatásban se annyival gyengébb a 10k-s lapja mint a 60k-s. Ezt GB-ra 100%-ra mondom, többi gyártó lapja rég járt a kezemben. Meg ott van a Dell, nekik se vagyunk sztem olyan nagy célközönség, mégis majdnem minden notira 3 évet adnak alapból. Szóval nem értem én ezt
stevve : Én sem értem, megkértem őket homályosítsanak már fel, mert a gyári oldalon ilyeneket nem írnak. Azt is kérdeztem ez a gari csak nálunk érvényes, vagy all over the world, erre meg nem válaszolt semmit
Napfénysüti: Én meg azért nem veszek, mert azért az árért elvárom a 3 év garit, ha Dell bevállalja olcsóbb gépre is, akkor ne legyen már probléma elvileg elit gépnek se. Biztos jó cucc, de már csak elvből se venném meg így. Tudom kicsi az esélye hogy meghibásodik, de ha mégis, senki nem fogja helyettem garidőn túl fizetni a javíttatást
Mióta a DBT-s geiljeimből az egyik gyáridöglött volt, méginkább nézem a garit..igaz cserélték szinte 1ből, meg ez mellett 5 év gari volt rá, ezért is vettem...és 1 év gari miatt nem lesz thinkpadom
Aktív témák
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged