Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Lehet utólag NAS-t usb wifivel bővíteni?
DS218+
AS6302T" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
válasz SunMount3r #25518 üzenetére
Tv-n van plex kliens láttam, wifi van esetleg HDMI is megoldás lehet. Köszi!" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
Gondolom transzkódolás akkor kell ha olyan formátumban van a film amit a tv nem ismer. Ilyenkor fontos a NAS teljesítménye, hogy valós időben kódolja (nagy sebességgel) a TV számára megjeleníthető formátumba? Honnan tudja a NAS, hogy mi a lejátszható formátum a TV-nek? a választ és a türelmet!
[ Szerkesztve ]
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
válasz DonThomasino #25511 üzenetére
Elnézést erről lenne szó: AS3102T v2
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Ha eddig pentdrive-ról 1080p HD filmet lejátszott a Tv, akkor van esély, hogy a NAS-ról is lejátsza?" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
Köszi mindenkinek, utána nézek az ajánlottaknak.
-
Samanbacsii
őstag
válasz Samanbacsii #25481 üzenetére
Pontosítok:
AS3102T v2, DS218+" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Most először lenne NAS, légyszi segítsetek a kiválasztásban.
Otthonra kell, torrent "háztartási" mennyiség, film lejátszás (min. HD), két lemezesre gondoltam, HDMI kimenet előny (gondolom én ). Intel proci (ez Celeront jelent, ahogy nézem), 150/50 kapcsolat, nettó 100e körül lemezek nélkül.
Ezeket néztem eddig:
AS3102T, DS218+" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
Samanbacsii
őstag
Sziasztok!
Olyan NASt keresek ami rendelkezik hdmi kimenettel.
Az elkepzelesem, a NAS-t HDMI-n kersztul osszekotom a hazimozi erositovel majd azt HDMI-vel egy LCD TVvel.
Lathatom-e a a kozbeiktatott erositon keresztul a nas menujet a TV-n? Ha nem hogyan tudom ezt megoldani?" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest