Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SONY LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gaming notebook topik
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
winfier
senior tag
A raid fogalmakkal tisztában vagyok. Vállalom a kockázatot. Azt hittem a nas oldalról lennének gondok.
Nekem minden film megvan a letöltött HDD-n, eredeti állapotában, ahogy megszereztem. Így a visszaállítással nem lenne probléma.Nálam most a 2TB HDD-n mappákban vannak kategorizálva a filmek (akció, háborús, horror stb...), amit saját kezűleg csináltam, döntöttel el milyen kategóriában legyen az adott film.
Ugyan ezt az elképzelést szeretném megoldani a NASsal is 2x2TB raid 0-val.
pl. Akció kategóriában látom az összes akció filmet ami becsléseim szerint 50+ film. Számomra a lényeg, hogy minden kategóriában lássam az összes kategóriában tatozó filmet.
Máshogyan is meglehet oldani ezt a dolgotszerk:
noklika:Valamennyire megpróbálom érzékeltetni mit szeretnék elérni.
Nálam pl. így fest a dolog a külső 2TB HDD-n
2 mappa indulásnál:
DVD, Xvid
HDés ezeken belül a kategóriák. Akció thriller, Háborús, Horror, Kaland sci-fi, Mese, Sorozat, Vígjáték.
Ezeken belül vannak a saját magam által kategorizált filmek. pl. Star Trek --> Kaland sci-fi, Halálos fegyver részek --> Akció thrillerhuh ez hosszú lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ - LENOVO LEGION S7 16IAHV (82TF006UHV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, IP30
- JBL Club One újszerű állapotban
- Dell 5310 10 generációs processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd világító billentyűzet fehér folt a k
- HP 650 G1 15.6 kijelző i5 4210M i5 processzor új 256 gb ssd 8 gb memória magyar billentyűzet gyári a
- Lenovo T450 i5 5300U processzor 8 gb memória 256 gb ssd világító magyar billentyűzet 2 akku töltő ka
- Apple MacBook Air 15" M2 eladó - épp csak kibontott
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest