Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz gatesz #21375 üzenetére
na jó, de ezt minden tudja, amit szoktunk ajánlani, ezen kívül még kismillió dologra használható, én a mai napig nem tudom a Synology kiegészítők jó 70%-áról, hogy mire tudnám használni, de amiről tudom, annak se használom a nagy részét, mert nem kell. csinálhatnék belőle mail és webszervert, ebook kiszolgálót, meg kitudjamégmit, csak nem akarok.
ha tényleg ennyi, és semmi több, akkor jó a ZyXel is. ha később megjön máshoz is a kedved, akkor elég sok mindent fel lehet rá rakni, csak készülj fel némi linux parancssoros hekkelésre, a QNAP a legtöbb csomagnál azért jóval egyszerűbb, de a TS-251-en nekem is kellett némi időt terminálban tölteni, mire megoldottam, hogy a SickRage tudjon magától kicsomagolni. ebben egyértelműen a Synology a király, rengeteg csomag van hozzá, egyszerűen telepíthetőek, de meg is kérik az árát ennek a szoftveres előnynek.
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest