- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdffdsaas
újonc
Köszönöm a válaszokat és a segítséget. További szép napot és jó forumozást.
-
asdffdsaas
újonc
válasz
Tyrel #101035 üzenetére
A HDR-el van tapasztalatod hogy ezt mondod? Láttad élőben, filmeken, játékokon? Mert én még nem... azért kérdezem.
Na meg úgy tervezem hogy megint 4-5 évet kibírjon a monitor, szóval azért a HDR szerintem illene bele. Azóta utánna néztem a BFGD-nek, értelmetlen számomra, túl drága.
Pedig mit meg adnék egy 32" 1440p, IPS/VA, HDR, g-sync (compatible) monitorért.
Egyelőre ezt találtam: Acer XZ321QUbmijpphzx
[link] -
asdffdsaas
újonc
válasz
Komplikato #101032 üzenetére
Kb. milyen áron vannak? 300 ezer? Az még játszik nálam ha nincs más. (Ezt a BFG-t nem hallottam még, nem tudom mi az)
#101031 IPS panellel van ilyen monitor? Mert pl. az az Acer predator amit linkeltél egész jónak néz ki, főleg ha IPS lenne.
Azt hogy érted hogy nem tetszett shooterekhez? Érezni hogy "lassú" a panel? vagy mi
-
asdffdsaas
újonc
válasz
Komplikato #101029 üzenetére
Tehát nem létezik ilyen monitor.
Hát ez szomorú. A g-sync csak azért kell mert nvidia kártyám van. xd Freesyncel semmire nem megyek vele sajnos, ahogy tudom nem nagyon kompatibilis a kettő együtt.
-
asdffdsaas
újonc
Sziasztok. Monitor nézegetek, szeretnék egy jobbat venni a mostani Predator XB27H helyett (ez egy TN paneles, 170 Hz-ig húzható FullHD g-synces). Amit szeretnék: 1440p vagy 4k, 144 Hz, g-sync, HDR, 30"+, lehetőleg 16:9-es képaránnyal. Elvileg 2-3 százerel lehet az ára.
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Filmvilág
- Elite: Dangerous
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Eladó vált!!
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest