-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
Roland861010 #138051 üzenetére
Ok, Te nyertél
-
Aby_2014
aktív tag
OLED monitor esetén mekkora az esély halott pixelek keletkezésének?
Van itt valakinek tapasztalata a témában, mondjuk legalább 2 éves OLED monitor használat? -
Aby_2014
aktív tag
Visszakanyarodva kicsit a panel típusokhoz... Megnéztem és az én Acer xv272up monitoromban AUO panel van, ha jól látom akkor akár 165Hz-re is képes?
Vajon ki tudom ezt próbálni valahogy..? pl: egyedi felbontás beállításával vagy ilyesmi...
-
-
Aby_2014
aktív tag
-
Aby_2014
aktív tag
Nem teljesen a topik témája, de talán arra is kaphatok választ...
Létezik megoldás arra"automatizált"tehát nem manuális, hogy win alatt "csak" pl 120 Hz legyen és a játék alatt pedig a 144Hz?
Problémám, hogy a 144Hz esetén a videókártya memóriája max frekin pörög és melegszik is, főleg ebben a kellemes időben. 72° vs 50° a különbség..
Esetleges válaszokat előre is köszönöm
-
-
Aby_2014
aktív tag
Ma vettem és üzemeltem be egy Acer Nitro XV272UPbmiiprzx monitort, akinek ez a típus van szeretnék egy - két dolgot kérdezni tőle a beállításokkal kapcsolatban..
Pl:
Időközönként elmegy a kép egy - egy pillanatra (elsötétedik), vajon mitől? Az előző LG nem csinálta, ugyanazzal a 6m-es HDMI 2.0 kábellel kötöttem össze. Freesync pl nem aktív a videókártya (AMD 5700xt) beállításoknál azt írja nem aktív, hiába engedélyezem a beállításoknál.
A VBR -t vagy a freesync üzemmódot használjam inkább? -
Aby_2014
aktív tag
Freesync használatakor a teljes képernyős youtube videók esetén keletkező lag megszüntetésére milyen lehetőség van? (A freesyn kikapcsolásán kívül...)
-
Aby_2014
aktív tag
Szép Estét!
Ma üzemeltem be az új LG23MP68VQ monitorom, sikeresen beállítottam a freesyncet is.
Viszont egy kérdésem van, hogy freesync ON esetén szükséges -e a vsync használata is?
Mondjuk annyiból jónak találom, hogy vsync-el nem melegszik annyira a videókártya,
mivel elég a 60 fps és ehhez nem minden játéknál kell 100% -os kártyahasználat,... -
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Részben tartozik a fórum témájához a kérdésem, ezért előre is elnézést
Monitor vásárlás előtt vagyok, a kiszemelt áldozat már megvan egy LG 23MP68VQ-P tárgyában.
A kérdésem, hogy meghajtásához milyen HDMI kábelt javasoltok elég a legolcsóbb valueline minőségű is vagy ajánlott egy jobb kábel hozzá?
Mivel 10 méter kábelt kell, hogy vegyek ezért nem mindegy a minőség és az ár..
-
Aby_2014
aktív tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, mely alapján - és természetesen pénztárca figyelembevételével - az alábbi két monitor közt vacillálok:
Asus VX229H vs. LG 22MP58VQ-P
Aki a két masina közül használja valamelyiket, és megosztaná tapasztalatát azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG ( LS27D600UAUXEN) 100HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Acer Nitro xv272uf3 , 300hz , 2k, 27" ,2027.11 ig gari
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest