- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz sztivo #133728 üzenetére
Megvettem a DELL S2722DC-t.
Problémám, hogy 1440i-t tud a monitor, erre is van beállítva a felbontás, de valamiert olyan mintha elmosódott lenne a kép “blurred”. Ha 125%-ra növelem a tartalmat, akkor viszont tű éles. De szeretném 100%-on tartani. Ennek mi lehet az oka? Nem tudok rájönni…
Nézési távolság kb 1 m
Fotóztam, sajnos kamerán keresztül nem szembetűnő.Találkozott már valaki hasonlóval? Köszönöm, ha segítetek
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Bocsi, még itt időzök. Beüzemeltük 4 év után a “régi” LG-t. Annyira meglepő, vagy megnyugtató, mindegy is, hogy nincs blooming, tökéletes a bevilágítás. Azon filóztam, hogy lehet célszerűbb LG mellett voksolni?
LG 27GR75Q
Amit a kollégának ajánlottál, jó választás lehet grafikai munkához, 3D tervezéshez? Ár/értekben jónak tűnik. Egy dolog, “csak” 300 cd/m2 a max fényerő.[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
umfrider
senior tag
Már értem! Köszönöm
27” felé hajlok én is, sokat számít a 3”.Eddig az LG-t használtuk, bár továbbra is marad, de a programokat nem ezen jelenítjük meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest