Hirdetés
- Analóg fényképezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
qqcqqc #76081 üzenetére
Aludni én is éjszaka szeretek, de a redőnynek számos praktikus tulajdonsága van még a nappali sötétítésen túl.
Függönyt én OFF-olom, az elmúlt években minden hátrányát megtapasztaltam. Nehézkes elhúzni, a sötétítő általában nagyon nehéz, porosodik, a nap pont áttűz rajta és így telibe a szemembe világít az ágyban. De a fő hátránya, ami miatt egy életre megutáltam. Egyrészt penészedett mögötte télen az erkélyajtó, másrészt semmit, de semmit nem szigetel érdemben, se télen, se nyáron. Redőnnyel viszont nagyon jól tudom szabályozni a fényt és a szigetelését, így nyáron jó, hogy ne süssön rám és a laptopra a nap. A kezelése is sokkal egyszerűbb, csak meghúzom a gurtnit és az ablaküveg + szúnyogháló külső oldalán mozog, nincs az, hogy az ablaknál kell kaparászni, meg nem verődik fel a por, ami azért van bőven kertesházban, naponta meg nem lehet átporszívózni az egészet..
A redőny egyetlen hátránya, amit jó lenne valahogy áthidalni, hogy nem tudom a lamellákat teljesen összehúzva kb. háromnegyedig leengedni a redőnyt, azaz alul egy kis sávban beengedni a fényt, de a napsütést kizárni a fenntebbi pontokon. Gondolkodtam mókolásokban, hogy megtámasztani alulról, de nagyon tákolás, meg ha még is le akarom húzni, akkor megint szerelgetni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az utolsó pillanatban elhalasztották a La Quimera megjelenését
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest