- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
Tamás9x #66716 üzenetére
Tőled is meg szeretném kérdezni hogy ezt valami hivatalos infóval meg tudnád támogatni vagy te is csak ezt gondolod?
Arról hogy ki mit gondol ma már elég jól tájékoztatva lettem.
Ha vetted volna a fáradságot hogy egy kicsit feljebb görgetve elovasd a korábbi hozzászólásokban benne van hogy rendszeresen én is ki szoktam takarítani a gépekből a retket tehát olyan állapotú gépet nem találna nálam senki amilyenre te gondolsz.
A másik fontos dolog hogy a szerviz nagy valószínűséggel ugyanaz az ember lenne mint aki felszerelte a gépeket, ő meg 2000 forintos számlát írt a karbantartásról, mivel a felszerelő és karbantartó személy ugyanaz így nehéz elképzelni hogy mint szervizes kiröhögné a saját maga által kiállított számlát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest