Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OLED TV topic
- Milyen joysticket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
Kihagytad a következő mondatot:
"Az elvadult karbantartás árak lehet nem tudnának megjelenni a piacon ha nem kellene kötelezően igénybe venni azokat. "
Itt én még mindig nem azt vitattam hogy szükséges a karbantartás vagy nem, én is ki szoktam takarítani a retkes gépet, a haverom meg megcsinálja normálisan évente kétszer számlával 2 ezer forintért mert annyi a benzinköltsége és lepecsételi a garjegyet.
Például [erre] gondoltam hogy becsapják az embert amikor azért hogy kimossák a retkes klímát kiszámláznak 19800-at0.Két gépnél évente kétszer azért az már nem kevés.Nem tudom 12900-ért a sima tisztítás nem azt csak jelenti-e hogy mikroszálas kendővel körbetörlik a beltérit, mert az biztosan semmilyen szinten nem befolyásolja a gép működését viszont lesz pecsét a garjegyen szóval a becsapás már meg is történhetett.
-
arnyekxxx
veterán
Megnézném Én azt a jogászt, ügyvédet, aki ezt legaranciáztatja.
Az az az eset aminél egyértelmű, hogy az adott meghibásodást a karbantartás hiánya okozta. Ha ebben a gépben a vezérlőpanelben sül ki valami vagy áll meg benne a mókuskerék motorja az viszont nem azért történik meg mert a kültérin nem megy át a levegő hanem mert gyárilag szar benne az adott alkatrész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Motoros topic
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest