- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Olyan régóta szemezek egy THERMALTAKE Core P5-el.... imádom mikor rápillanthatok 1-1 szép alkatrészre . Viszont nem tudom azt, hogy mennyire porfogó, hiszen nincs szűrő, meg ugye "kint" vannak az alkatrészek.
Valakinek véleménye? -
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Adott 1 ház, tehát az már megvan, Thermaltake Core X71 - viszont szerintetek ebbe nem lehet sehogy beletenni E-ATX lapot? -(Max az ATX-et említi meg, de ahogy nézem csak a nyák nagyobb, de a csavarhelyek pont egybeesnek az ATX-el.)
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak 3 házat. - Épített vizet szeretnék.
InWin 303 - itt ahogy néztem, felülre szerelhető a táp is, és a 3x120-as radi is, viszont az nem gond, hogy a Tápra fújja a meleget? - elég olcsón hozzájutnék. Méretben ideális is lenne.
Thermaltake Core X71
Corsair Carbide Air 540
Melyik lenne a legjobb választás szerintetek, illetve ár - érték arányu ?
Köszönöm
-
Walter_White
senior tag
válasz BomiBoogie #56152 üzenetére
Ma 14:00-tól tudom elhozni csak.
amiket irtál követelményeknek teljesen megfelel, az olvasataim alapján, illetve azért is esett erre a házra a választásom.
(Amugy Teljesen szétszedhető, Elemeire az egész ház) 2 HDD Rack\3,5"x6db\amire 2,5"SSD is szerelhető mind a 2 rack kiszedhető, variálható, ha kiszeded: "A ház belsejében alap esetben 347 milliméternyi hellyel gazdálkodhatnak a videokártyák, de a HDD keret eltávolításával 472 milliméternyire növelhető a hely."
Hátuljára tehető 2 SSD külön tartóval amit bele kell a megfelelő helyre csusztatni (sajnos csak 1 jár hozzá, de lehet mellé venni még1-et- külön SSD Bracket tartozékként)
Elöl rejtve van 2USB 3.0 és 2USB2.0, Jack + Reset
JAAAA ÉS A LEGFONTOSABB AMI ALAPJÁN NÁLAM BEFUTÓ LETT:
a Fekete\Fehér szinben és az Ablakos változatához van Külön Táp elrejtésére szolgáló takarólemez.
És felülre 3x120-as Radi is betehető, előre 2x120, alulra 2x120 (ha ki van véve a HDD rack)
Rengetegen dicsérik külföldi fórumokban is, illetve tesztekben[ Szerkesztve ]
-
Walter_White
senior tag
válasz Doctor Boo #56142 üzenetére
Szia. Én Ma rendeltem majd a késöbbi (X99-es platformhoz házat) - Phanteks Enthoo Pro Black Windows- nagyon jókat irtak róla, és az ára is elfogadható szerintem (33K legalábbis én maximum csak annyit adnék ki egy házért.)
-
Walter_White
senior tag
válasz #98593280 #55994 üzenetére
Sziasztok.
Kinéztem magamnak egy
Corsair Air 540 házat, nagyon megfogott a külseje, és a belső, a szerelhetőség, de csak videórol láttam még.... Szerintetek jó döntés lenne- vagy van jobb alternatíva? (később lehet szeretnék majd Vizezni ) - akinek esetleg van ilyen háza, vagy látott már közelről, szívesen fogadok véleményt.
Köszönöm.Bocsánat az offért, Teljesen igazad van, aki gépet fejleszt, rak\rakat össze Tápon ne spóroljon. (ne azon) vagy nézze meg milyen tápja van és az legyen az első.. volt egy 550W - 5.000FT körüli tápom, márkáját már nem tudom olyan noname...Core 2 E6400-as időkből... 1 évet birt, majd az egyik nap rádugtam a TELEFONOMAT a gépre és abban a pillanatban, megadta magát a táp, elfüstölt... az volt a szerencse hogy nem vitte el a gépet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest