Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
xtremetuning #6474 üzenetére
-
dudika10
veterán
válasz
xtremetuning #6472 üzenetére
Ha szépen kéred contaxg-t vagy p_adam-ot akkor szerintem ki tudod próbálni a Halide-ot.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #6468 üzenetére
lehet bajba leszek akkor.nekem kb 1-2e Ftos gotham kábal a digi koaksz.ez a legócsóbb kábel a rendszeremben,nem volt kedvem foglalkozni digi ICkkel...
-
válasz
xtremetuning #6468 üzenetére
Ha ilyen szinten törekszel minősége, akkor inkább Halide, de még inkább Apogee Big Ben.
Mondjuk az a büdös helyzet, hogy nem tudom, hogy DTS és Dolby kódolt hangfolyamok hogy viselkednek, mennyit profitálnak az alacsony jitterű transzportból. Ezt inkább házimozisok tudják.
-
válasz
xtremetuning #6465 üzenetére
És közben gondolom passthrough üzemmód is kell. Mert egyébként a Halide-ot javasolnám. De kérdezd meg róla contaxg fórumtársat, hátha azt is tud, ő a magyar forgalmazó. Fejhallgató és DAC topicban aktív.
Ha az nem megfelelő, vagy nem fér bele a keretbe, akkor az ESI Juli@ a javaslat, az jól kezeli a passthrought is. Összességében viszont nem biztos, hogy olcsóbb lesz, mert egy jobb digi kábel métere 15k körül van, a Halide-hoz viszont nem kell digi kábel, mert közvetlenül az SPDIF bementbe dugható.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #6465 üzenetére
az a baj,h nem hallottam még saját rendszerben a düne digit kijáratát.igy nehezen tudnék okoskodni.sőt,még az ESIét sem...
sőt,mondok még valami borzasztót, az xfi kijáratával sem volt semmi bajom mozizás közben.zenét meg csak a squeezeboxon próbáltam. -
válasz
xtremetuning #6461 üzenetére
Ok, highend házimozi esetén nem tudom milyen problémáid vannak. Jitter okoz problémát, vagy a jel a távolság miatt nem elég stabil, ezért a processzor elveszti kapcsolatot?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #6459 üzenetére
digi forrásnak az esi kimenetét a halidéhez hasonlitotta a halide forgalmazója, ami nem kis dolog.
sajna még mindig nem tudom összevetni, szétszedtem a dacomat,most meg melóznom kell.
az a baj,h most annyira szétszedtem,h nemigen lesz egyben jövő hét közepéig.vagy későbbig,ha a lakatosok sokat tökölnek.ezzel szte jól össze tudnám hasonlitani a digi forrásokat.
-
dudika10
veterán
válasz
xtremetuning #6459 üzenetére
Mihez képest szeretnél magasabb minőséget?
Egy Halide-hoz képest pl elbújhat a Xonar a bokorba, csak mondjuk 10-ed annyiba kerül.
A minőség relatív. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #6454 üzenetére
szinte minden közepes hangkariból ki lehet hozni egy közepes minőségű koaksz digitet.inkább a csatlakozó felület fogja eldönteni,pci pcie vagy usb.
igazán jó digit kijáratot viszont úgy tudom kevés tud. -
válasz
xtremetuning #6454 üzenetére
Miditech Audioface innen vagy
Miditech Audioface II, amit itt szervezve lehet megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest