Hirdetés
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lonsi
tag
Sajnos ez a frissítősdi nem volt kiírva. Viszont a Garminnál nem tudtam, hogy a Magyar térkép ingyenesen frissíthető. Csak nem tudom megéri-e azt a 20-25 ezer forint különbséget. Nem egyszerű ez a gps vásárlás, amikor az Asus-t vettük akkor is ez volt aztán jól rá is csesztünk, most nem szeretnék ilyen hibába esni.
-
Lonsi
tag
Tegnap voltam Fukaréknál megnéztem a garmin 255-öst és a navon n470-est. A navon t 3 féle térképpel árulták. Vagyis csak kettővel, az egyik igo8 csak Magyarország, igo8 Kelet-Eu és végül az igo amigoval, persze mind különböző értékben. Gondolom az igo8-al lenne a legjobb, de az igo amigo sokkal olcsóbb, szóval sztem ez lesz.
-
Lonsi
tag
válasz
CriticalHit #2684 üzenetére
Köszi a tippeket. A Garmin a térképpel már túl sok, de néztem, hogy van egy 255 WT, ami szintén megfelelne és ha jól értelmezem a Garminhoz 2 év ingyenes térkép frissítés jár, ami elég lényeges lenne. A Navon is tetszik egyébként, csak ott a negatívum, hogy egy évig adják ingyenesen a frissítéseket. Nem tudom mennyi lehet az éves frissítés a Navonhoz.
-
Lonsi
tag
Szia! A keret olyan 50-60 pénz körül lenne a gps-re. A térképek közül nem tudom melyik a jó, annyit tudok, hogy igo8-at mindenki csak dicséri. A Garminnak meg talán saját térképei vannak? Annyi biztos, hogy egyik ismerősnek van garmin gps és ahhoz a térkép támogatás teljesen megoldott hivatalos úton. Esetleg tudnál valami konkrét típust ajánlani ilyen árban?
Köszönöm a segítségedet! -
Lonsi
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék a hozzáértőktől. Ajándékba szeretnénk egy autós gps-t. Az lenne a kérdésem, hogy mit érdemes venni, amihez megfelelő térképtámogatás van,egyáltalán érdemes-e legálisan csinálni a dolgokat térkép ügyben? Anno vettem egy Asus R600-at azzal jól megszipkáztam, mert a térkép frissítésről elfeledkezett a gyártó. Asus-t már csak ezért sem vennék. Egyébként semmi extra tudománnyal nem kell rendelkeznie, értem itt a transmitter-t, meg ilyeneket. A lényeg a nagy képernyő és a könnyű kezelhetőség 50 éves személynek lenne. Köszi a figyelmet/türelmet.
Üdv: Lonsi -
Lonsi
tag
Mindenképpen PNA kellene, mivel csak autóban használná a bátyám. Egyre jobban belemerülök és egyre döntés képtelenebb vagyok, hogy melyik is lenne a jó. Vagy marad a Mio 520, vagy valami komolyabb, ami már FM transzmitterrel van szerelve, de ezekmajdnem dupla annyiba fájnak. Viszont lényeges a térképtámogatottság is, ami nem mindenhol elegendő. Komolyan tanácstalan vagyok.
-
Lonsi
tag
A Garmin-t egyáltalán nem ismerem, de meglesem, a Mio-ra Igo8-at tennénk, gond nélkül megy rajta? A másik. néztem egy Asus R600-ast erről esetleg van valami tapasztalatod? Egyre tanácstalanabb vagyok mit kéne venni.
Annyit tudok, hogy max 65-70 ezret szánnánk rá és hogy Igo8-at tennénk a gépre.
-
Lonsi
tag
válasz
runner 125 #1025 üzenetére
Olyat szeretnék venni, ami autós kihangosítóként is üzemel illetve olyat, ami megbízható és nem kell minden hónapban visszahordani a szervízbe.
-
Lonsi
tag
Sziasztok! Bátyámnak szeretnénk születésnapjára egy autós GPS-t venni. Az lenne a kérdésem, hogy Asus R600-at érdemes-e venni(térképpel, autós szettel), vagy inkább mitac mio-t válasszam és ahhoz még egy igo8-at? Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest