Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Chosen

addikt

LOGOUT blog

válasz Steve-0 #24261 üzenetére

Kicsit utánanéztem a dolgoknak, amiket ajánlottatok, hát , bevallom 1-2 jó vétel tényleg :K , viszont pár dolog még kérdéses:

Szóval , ami tényleg zsír , az a Giga ház GZ-X2 a 400-as táppal ( hála az égnek , hogy vannak logout tesztek :) ) , ami viszont kissé aggaszt az a kingmax ram, először is:

1.Ha egymagában 2GB-ot teszek bele döcögős lesz a rendszer , mert az egészet mindig töltenie kell ? ( ha hülyeséget mondok , akkor bocsi )
    2.Pont most vettem 2x1-es kingmaxokat , ami mind a kettő hibás volt fullra , és vihettem vissza gariba, de azt mondják, hogy csak a 2x1 a szar a 2x2 az jó , (lehet , hogy a házon spórolt pénzen inkább megérné helyből 2x2 giga nem ? :U )

ODD nem kell viszont, az van, így a giga házzal a venti is kiesik :K , a G31-es cuccról mi a véleményetek? Rosszabb , vagy valami , mert viszont tényleg minőségi , és halk felé törekszem , nem arra , hogy " ezaz csak, minél több pénzt lehúzzak a haverról" . Amúgy egész jól dobtam össze nem ? :B köszi az eddigi kommenteket is, nagy segítség vagytok :R

Ja , és a G31-ben van energiatakarékosság? Mert az EP-t is azért választottam , mert egy félig msn júzernél jól jöhet , ha msn közben csak félgőzzel megy a gép :K

Aktív témák