- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Most, hogy írjátok. Jó lenne már meghallgatni a CEC-ről a moddolt Sound Art W2-ket, de mióta megvan a cec, nincsenek is egy helyen. (meg több, mint egy hónapja nem is szóltak)
Jobban belegondolva, egy tűrhetőbb hangszórós rendszerhez, csak egy pár jobb hangfalra lenne szükségem. Mondjuk hellyel és berendezéssel lenen bajom. Ilyen szempontból a K1000 csak jobb (és az élmény is kicsit közelít a hangfalashoz).Az is kérdés, hogy a CEC mihez lenne elég, mondjuk Schawo-nál az AS Minivel -az elmondása alapján- jó volt.
De ez már másik topic...KMT:
Attól, hogy még van egy komolyabb becsövezett pálya autód, még vehetsz utcai autót, sőt akár sportos utcai autót is. Pedig az sokat fog kapni pályán. -
Mert az egy teljesen más élmény. Szerintem nem vagyok egyedül. Hallgattam contaxg és bajnokpityu hangszórós rendszereit is. Elbújhatok a szőnyeg alá...
Ha valaki minden nap Ferrarit vezet, az ne vegyen Mercedest, csak mert a Ferrari jobb élményt nyújt?
Ezt a fülest hordozhatónak vettem a DF helyett, mert a DF az elmúlt 4 hétben kétszer is cserben hagyott, elengedett a forrasztása. 20 év az 20 év...
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Tesla topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged