- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIROD5
tag
A görgő szabadon hanggalanúl pörög vagy 2 percig, kattogva furcsa egy kicsit . Szerintem az az oka ,hogy valami fém a görgő ,nem valami gumis cucc ezért nehezebb. Ill. van benne az oldalra klikk. Összeségében és játék alatt nem zavaró ,csupán szokni kell. A "csipa" gomb még nagyon idegen , majd rááll a kezem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Tehát tulajdonképpen nincs baja. :>
Gyakorlatilag semmi értelme cserélni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Kronus
tag
Görgő a "nem kattogó" módban egész jó, csak gameknél használhatatlan (böngészőben nagyon kényelmes)
"kattogó" módban kissé nehézkes és lötyögős (gondolom ez annak köszönhető, h oldal irányba is gomb ként funkcionál) egyáltalán nem kelti 1 prémium kategóriás egér benyomását, mármint ami a görgőt illeti.
A szenzor iszonyat pontos és alapvetően az egérről más rosszat nem tudok mondani, talán még az összeszerelés kelt 1 picit "gagyibb" hatást, vagyis konkrétan a DPI jelző ledek fénye átszűrődik az illesztések között.Összességében részemről "ajánlott" plecsnit érdemel
-
-
Kronus
tag
Am kaptam Logitech-től 40% kedvezményes kuponkódot 2db termékre, így be is rendeltem egy G502 egeret és hozzá egy G440 padot 35k helyett 21k-ért
Egyébként az egérről annyit, hogy a görgő tényleg kritikán aluli, de ezt leszámítva szuper kis kütyü
A G440-es pad arra amire tervezték tökéletes, negatívum az éles perem és az ár (a teljes ár sztem sok ezért a padért, de így a G240 áráért a G440 megérte) -
izee
őstag
Azt nem tudom, csak azért írok, mert burkolatot is lehet venni ebay-en
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- Automata kávégépek
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest