Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
Flashget #12733 üzenetére
Nos, az tuti, hogy én Pio 215D-ként vettem. Valamint minden szoftver Optiarc 7241S-ként azonosítja. Ez utóbbi biztos, mert az ehhez a típushoz tartozó firmware fel is ment rá (AD7241S_1030_InqChk_4107.exe).
Ez ugyebár az Optiarc oldalról történt, most viszont megtaláltam Pio oldalról nézve a 215D firmwaret (DVR215D_FW122EU.zip). Az előbbi elméletileg újabb. Jelenleg az van fent.Crossflash alatt azt érted, hogy az L modell firmware-ét írom bele?
IRON STORM, kicsirigó7:
Köszi szépen a válaszokat!Egyébként azért kérdeztem rá a dologra, mert csináltam egy kis tesztet (DVD és DVD RW grabelés, nero discspeed, sisoft sandra), amiből a Samu író jobbnak tűnt a hármasból a DVD írási/olvasási teljesítményét nézve. RW-nél már elvérzett.
Persze ez csak a sebesség és egyéb technikai értékekben nyilvánul meg. Szóval gondolom az írás minősége, rontott lemezek száma az, ami az Optiarc-os modellek mellett szól? -
aleister
veterán
válasz
kicsirigó7 #12729 üzenetére
Köszi!
Van egy 2008-as Pio 215D-m. Ez Optiarc 7241S belsőt rejt. Azt még meg tudod, hogy ezt tartsam meg, vagy a vadiúj, garis Sony Optiarc 5260S-t?
-
aleister
veterán
Egy új konfigba szerelnék épp bele valami low-budget ODD-t. Ez a kettő van most kéznél: Sony Optiarc 5260S, Samsung S223C. Melyik számít jobbnak?
-
aleister
veterán
válasz
Motion_Blur #9403 üzenetére
Köszi a kendőzetlen tényeket!. -
aleister
veterán
válasz
IRON STORM #9396 üzenetére
Ááá! Most összezavarodtam rendesen.
Banderasz77 kollega pont a NEC-et javasolja. Annyi előnye ennek valóban van, hogy tud Lightscribe-ot. Ami másodlagos ugyan, de mégis egy kis plusz. Árban kb ugyanott vannak. Ebből szerintem tényleg pénzfeldobás lesz. -
aleister
veterán
Köszi szépen a válaszokat!
Gondoltam a Pio 216D-re is, de mivel az nem Lightscribe-os, ezért későn jutott eszembe betenni a felsorolásba. Utólag aztán rájöttem, hogy a cégnél van LS-es író, így ha nagynéha szükségem van ilyen fícsörre, azt ott is meg tudom oldani.
Anno a tesztek alapján nekem a Labelflash nem tűnt olyan meggyőzőnek, mint a Lightscribe (meg van egy csomó LS lemezem is, így a Sony Optiarc AD-7243S-0B nemigen jöhet szóba.
Ahogy elnézem a NEC-nek 160 ms az elérési ideje, míg az LG-nek csak 125. Ez számottevően jelent valamit?Motion_Blur:
Akkor majd plíz írd meg a tapasztalataidat! -
aleister
veterán
Értem. Köszi mindkettőtöknek!
Esetleg ezek között tudnátok segíteni választani:
LG Electronics GH-22LS
Sony Optiarc AD-7241S
Eddig Pioneer-om volt, de gondoltam kipróbálok valami mást. Nem írok sokat. -
aleister
veterán
Sziasztok!
Egy dvd író esetén számít az, hogy sata (150MB/s) vagy sata II (300MB/s) csatolóval rendelkezik? Vagy ettől nem fog gyorsabban olvasni?
Az LG-k milyenek mostanában? Konkrétan az LG GH-22LS-t néztem ki magamnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston KC3000 NVMe 2TB 2029.11 ig alza gari
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest