Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
válasz
Tomix24 #6029 üzenetére
Persze, holnap megcsinálom, eddig csak beltéri videók vannak
Nekem eddig tetszik... A legnagyobb bajom vele, hogy drága a pót akku 18.000 a kétszer nagyobb kapacitású meg 37000 azthiszem és drága az akkutöltő, hogy ne a géppel kelljen tölteni kb 40000 ft Szal ez tök gáz, simán rá lehet még költeni a vételárat, ezt undorító... Utángyártottat meg nem szeretnék használni...
-
Pilács
senior tag
Panasonic SD60 lett...
-
Pilács
senior tag
Én is ezen az oldalon nézegetem, de itt a Panasonic jön ki jobban még sötétben is. Felhívtam a boltot, ott egyértelműen a Sony-t ajánlották, mondjuk azt mondták nincs egyikben sem optikai stabilizálás, de a Panasonic SD60-ban az kell legyen. Szal asszem nem számít mit ajánlottak, mert hiányos a hozzáértésük... A Sony optikája jobb biztosan, de még is a teszt mást mutat kevés fényerőnél, persze a geometriai hűsége lehet erősebb... már szóba jött a sony 116-os is, de úgy látom az sem jobb talán.
-
Pilács
senior tag
-
Pilács
senior tag
Panasonic - SD60 - SD66 - SD600 ? Mi a különbség? Érdemes várni az SD600-ra? Szeretném valamelyiket megvenni, de jó lenne, ha Magyar garis lenne. A 220Volt gondolom nem azzal árulja?
-
Pilács
senior tag
Sajna még mindig nem döntöttem, Panasonic HDC-SD66 vs. Samsung HMX-H200. Segítsetek
Igazából a beltérben való videózás a fontosabb...
-
Pilács
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Olyan kamerát keresek, amit legfőként lakásban használnánk, vagyis nem olyan jó fényviszonyok mellett, és elfogadható minőség jól jönne
Nem szeretnék pixeles vacak videókat visszanézni, arra ott a mobiltelefon
. Kb 100e ft lenne rá, nem tudodm a pana full HD kamerái kb ezen az áron kezdődnek... vagy inkább sd kamera? A lényeg inkább a jó képminőség, mint hogy hd vagy nem az...
Köszönettel!