Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS notebook topic
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Video digitalizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Tomix24 #7001 üzenetére
Akkor asszem az 1080p - set fogom javasolni az ismerosnek, mert neki mindegy ha 20ezerrel tobb (pontosabban szan ra annyit) de a kesobbiekben megiscsak jobban fog kinezni....mondjuk 10 ev mulva a 4k-s tvken az 1080p mint a 720
ezek alapjan pana sd90, vagy canon hf m306.
Ezeknel azert dragabbat foloslegesnek tartok en is hazi hasznalatra venni, es ezek kozul majd eldonti az ismeros melyik szimpatikusabb neki.
Koszi a segitseget, es a remek tesztvideokat -
agabe
addikt
válasz
Tomix24 #6999 üzenetére
Megvolt (amúgy autoresulotion be van állítva, így nem is tudom máson nézni mint ahogy a film van)
A 720p valóban jó.
Az 1080i viszont borzalmas... az egész minden mozgásnál életlen kicsit.
Ez minden 1080i -nél így van ?
Ezek alapján ha 720p-nél több kell, akkor nem a samu a befutó. -
agabe
addikt
válasz
Tomix24 #6988 üzenetére
Na megnéztem a linkelt file-okat...persze a pana jobb képben.
A samunál elég erős laggolást (vagy nemtom hogy hívják) látok svenkeléskor, vagy nagyobb tárgyak mozgásánál. Sokkal kevésbé folyamatos mint a pana képe. Ez elég zavarónak tűnik.
Lehet, hogy TV-re kirakva nem ilyen gáz ? -
agabe
addikt
Sziasztok!
Olvasgattam visszafele, hogy most mi a javasolt 100ezer körüli kamera ( + 10, vagy 20 ezer nem számít már), és az körvonalazódik, hogy 3 típus lehet érdekes :
Canon HF M306
Pnasonic SD90
Samsung HMX-H300 (200-ast nem sok helyen árulják...de gondolom 300-ast nem rontották el)A kérdés a fentiekkel kapcsolatban, hogy van-e bármi érdemleges többlete a drágábbaknak?
Preferencia a minél egyszerűbb használhatóság mellett egy megfelelő képminőség, és fotók minősége se legyen kuka. Akinek lesz az tényleg csak otthoni...kirándulás közbeni stb. videokat fog vele készíteni...talán az sem baj ha kisebb fényerő mellett sem túl zajos a kép (erre talán a samu a legjobb?),
Van egy M306-os Canon itthon ami gyenge fényben azért zajosnak tűnik, de nem tudom konkrétan összevetni a többivel, mert sajnos a youtube-os videok amiket találtam nem igazán adják vissza a különbségeket.Ha van még más alternatíva, akkor arra is kíváncsi lennék.
.