Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Apple asztali gépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabsz227
tag
Sziasztok,
Hobbi szinten szeretnék elkezdeni fotózni, ehhez keresek gépet, objektívvel együtt.
A következő paraméterek/igények biztosak eddig:
- Vagy valami belőpő DSLR-re gondoltam, de valami bridge is jó lehet.
- Ár: 100-150k
- Leginkább új, de használt is lehet garanciával.
Téma:
- portré készítés
- tájképek, jellemzően erdőbenTudnátok javasolni valamit?
[ Szerkesztve ]
-
gabsz227
tag
Sziasztok!
Pár héttel korábban írtam a fórumba, hogy 3 gép közül melyiket ajánlanátok. Azóta olvastam a m4/3-os topicot is, és megtekintettem a Nikon D5100 és a Panasonic G3-as gépet is, Jelenleg megtudnám szerezni a G3-ast 150k-ért újonnan, de olyan kérdésem lenne, hogy mivel videózni nem nagyon fogok vele, csak fényképezni és a súlykülönbség nem számít igazán akkor melyik lenne a jobb választás? A kit obival milyen minőségű képeket lehet lőni? És várható hogy a m4/3-os obik ára elkezd csökkenni, mert jelenleg csillagászati áraik vannak mint ahogy azt többen is írták.Üdv
Gábor -
gabsz227
tag
válasz zolka78 #11995 üzenetére
Köszi a választ, igen tévedésben voltam, meg kevertem őket, ez a MILC kategória számomra eddig ismeretlen volt, körülnézek a topicban amit javasoltál. Tudnátok esetleg Pro és kontra érveket az D5100 és a 550D vagy a 600D között? Melyik készít élethűbb képeket, vagy a tulajok esetleges véleményét is kérném, hogy szerintük miben jobb az egyik a másiknál?
-
gabsz227
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretném megvenni életem első DSLR-jét, és 4 gép közt vacilálok, segítségeteket kérem hogy szerintetek melyik lenne a jobb választás:
Canon EOS 600D
Nikon D3100
NIkon D3200
Nikon D5100
És még pluszban itt lenne ez:Panasonic Lumix G3 ( Igaz ez SLR, de árban a többihez közelebb van, és tesztek alapján jókat írnak róla )
Általános célokra használnám, kirándulás, portré készítése.Tisztelettel
Gábor -
gabsz227
tag
válasz Mr.Csizmás #10872 üzenetére
Köszi a segítséget. Még filózok rajta egy kicsit, meg kivárok hátha lejjebb mennek kicsit az árak még
-
gabsz227
tag
válasz Mr.Csizmás #10870 üzenetére
Az még kimaradt, hogy igazából, nyaralásokra, családi összejövetelek fotózásához kellene, illetve ugyebár táj fotózás, ha olyan idő van, h az ember kiszabadul kicsit a természetbe és csak kattintgat. Igazából nekem a Panasonic G3 nagyon tettszetős kis gép, láttam már élőben és igazán jó az összeszerelése, sajnos képminőséget nem tudtam kipróbálni. De pozitív ennek a gépnek a kihajtható LCD az hogy 16Mpix-en képes fotózni.
-
gabsz227
tag
Sziasztok.
Magamnak vásárolnék egy DSLR-es vagy SLR-es gépet, és szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyik érné meg leginkább? Igazából 200k-nál többet nem költenék rá, és szeretném ha hosszútávon a kit-obival jó képeket tudjak készíteni, és ne kelljen még pluszba obi-ra beruházni, max ha már kevésnek érzném. Illetve hogy szerintetek szükséges nekem a gyönyörű képminőség miatt DSLR-t venni, vagy vannak már olyan Bridge gépek amik képminőségben utolérnék ezeket a Cserélhető obis gépeket? Ha létezik ilyen Bridge, esetleg linket adhatnátok.
Itt vannak a jelöltjeim:
http://www.pixmania.hu/hu/hu/10017739/art/nikon/d3100-af-s-dx-18-55-ii-af-s-dx-55-200-vr-objektivekkel.html
http://www.pixmania.hu/hu/hu/09056859/art/nikon/d3100-af-s-dx-18-105-vr-objektiv.html
http://www.pixmania.hu/hu/hu/10276826/art/nikon/d5100-af-s-vr-dx-18-55-mm-objektiv.html
http://www.pixmania.hu/hu/hu/10939979/art/panasonic/lumix-dmc-g3keg-k-fekete-14-42-mm-objektiv.htmlÜdv
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meyer Optic Görlitz TRIOPLAN 2.9/50 mm Bokeh Monster
- Sony A6000 2 éves 10k expo dobozos 16-50 OSS objektív fényképező Alpha 6000
- Sony SLT-A58 DSLR + 18-55mm objektív! Fox/Packeta az árban
- CANON EF 85mm F1.4 L IS USM 85mm + adapter UV szűrő
- Garanciális Canon RF 24-105 mm f4 L IS USM 24-105mm dobozában + UV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.