Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironizer
tag
válasz
konyi79 #51311 üzenetére
Ejj, hát így bízzon bennetek az ember, hogy megkímélitek a felesleges költésektől.
Oké, ezzel a két objektívvel tényleg lehet nyerni pár centit mélységben, de ha bármi más "értelmesebb" obit rárakok, akkor már nem olyan rózsás a helyzet: [link]vond: Bocsánat, nem írtam, de a RX100 III-ra gondoltam, ahhoz képest az LX100 még olcsóbb is. Nagyon sokat szemeztem azzal is már, baromira tetszik, hogy mindenhez van külön fizikai vezérlő, meg hogy kicsit nagyobb a szenzora, mint az 1"-os kompaktoké, viszont fájó pont a fix kijelző. Térd és derékproblémákkal küszködve úgy érzem nagyon jól jönne a felhajthatóság. Ezt sajnos még az LX100 II sem tudja...
A legnagyobb félelmem az, hogy nem használnék ki egy ILC-et. Egyrészt nem fotózom annyit és olyan minőségben (itt nem a képminőségre gondolok, hanem a "jóságra", leginkább csak "turistafotó" kategóriájú képeket csinálok), másrészt ugye már az FZ38-at sem viszem magammal, úgy érzem főleg a mérete miatt. Viszont mégis baromira vonz a dolog, talán a cool-ság faktor miatt, vagy nemtom. Próbálom győzködni magamat, hogy elég lesz az RX100 III, de nehezen megy.
Elnézést, ha úgy néz ki ez a poszt, mintha már eldöntöttem volna, és csak megerősítő véleményekre várok, de borzasztóan zavar, hogy ennyire döntésképtelen vagyok ebben a kérdésben. Gondoltam terápiás jelleggel kiírom magamból, hátha jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A politikusok szerint ezért is rossz ötlet a digitális euró
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- MANFROTTO 190XPRO3 Carbon állvány
- Canon EOS 550D - 18-55mm Canon objektívvel
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest