Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ironizer

tag

válasz konyi79 #51311 üzenetére

Ejj, hát így bízzon bennetek az ember, hogy megkímélitek a felesleges költésektől. :D
    Oké, ezzel a két objektívvel tényleg lehet nyerni pár centit mélységben, de ha bármi más "értelmesebb" obit rárakok, akkor már nem olyan rózsás a helyzet: [link]

vond: Bocsánat, nem írtam, de a RX100 III-ra gondoltam, ahhoz képest az LX100 még olcsóbb is. Nagyon sokat szemeztem azzal is már, baromira tetszik, hogy mindenhez van külön fizikai vezérlő, meg hogy kicsit nagyobb a szenzora, mint az 1"-os kompaktoké, viszont fájó pont a fix kijelző. Térd és derékproblémákkal küszködve úgy érzem nagyon jól jönne a felhajthatóság. Ezt sajnos még az LX100 II sem tudja...

A legnagyobb félelmem az, hogy nem használnék ki egy ILC-et. Egyrészt nem fotózom annyit és olyan minőségben (itt nem a képminőségre gondolok, hanem a "jóságra", leginkább csak "turistafotó" kategóriájú képeket csinálok), másrészt ugye már az FZ38-at sem viszem magammal, úgy érzem főleg a mérete miatt. Viszont mégis baromira vonz a dolog, talán a cool-ság faktor miatt, vagy nemtom. Próbálom győzködni magamat, hogy elég lesz az RX100 III, de nehezen megy.

Elnézést, ha úgy néz ki ez a poszt, mintha már eldöntöttem volna, és csak megerősítő véleményekre várok, de borzasztóan zavar, hogy ennyire döntésképtelen vagyok ebben a kérdésben. Gondoltam terápiás jelleggel kiírom magamból, hátha jobb lesz. :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák