Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ironizer
tag
válasz konyi79 #51311 üzenetére
Ejj, hát így bízzon bennetek az ember, hogy megkímélitek a felesleges költésektől.
Oké, ezzel a két objektívvel tényleg lehet nyerni pár centit mélységben, de ha bármi más "értelmesebb" obit rárakok, akkor már nem olyan rózsás a helyzet: [link]vond: Bocsánat, nem írtam, de a RX100 III-ra gondoltam, ahhoz képest az LX100 még olcsóbb is. Nagyon sokat szemeztem azzal is már, baromira tetszik, hogy mindenhez van külön fizikai vezérlő, meg hogy kicsit nagyobb a szenzora, mint az 1"-os kompaktoké, viszont fájó pont a fix kijelző. Térd és derékproblémákkal küszködve úgy érzem nagyon jól jönne a felhajthatóság. Ezt sajnos még az LX100 II sem tudja...
A legnagyobb félelmem az, hogy nem használnék ki egy ILC-et. Egyrészt nem fotózom annyit és olyan minőségben (itt nem a képminőségre gondolok, hanem a "jóságra", leginkább csak "turistafotó" kategóriájú képeket csinálok), másrészt ugye már az FZ38-at sem viszem magammal, úgy érzem főleg a mérete miatt. Viszont mégis baromira vonz a dolog, talán a cool-ság faktor miatt, vagy nemtom. Próbálom győzködni magamat, hogy elég lesz az RX100 III, de nehezen megy.
Elnézést, ha úgy néz ki ez a poszt, mintha már eldöntöttem volna, és csak megerősítő véleményekre várok, de borzasztóan zavar, hogy ennyire döntésképtelen vagyok ebben a kérdésben. Gondoltam terápiás jelleggel kiírom magamból, hátha jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Okos Otthon / Smart Home
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya