- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- SONY LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz BiriBum #3532 üzenetére
Igen, az érzékelő méret viszonyát makró módban ismerem, bár, ott is lehet plusz feltéttel (DRC-250) ezen komolyan változtatni. Amúgy, a vázamon is van makró állás, csak az obim nem makrós. (de ez csak kötözködés )
Degeczi, mondjuk, örülök, hogy rávilágítasz erre (hiperfokális távolság), mert eddig nem használtam, még ha észleltem is.
Ettől függetlenül, örülök, hogy megszabadultam a kompaktom nyűgjeitől. Annak ellenére mondom ezt, hogy nagyon sok "örömöt" szerzett, és végül is vele kezdtem meg az ismerkedést a fotózással (most mindegy, milyen szinten), a lényeg az "élvezet".Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Mercutio_
félisten
válasz BiriBum #3532 üzenetére
Öööö extrém rekeszelésen mit értünk, mert nekem annó Fuji S5600-on F8 volt a maximum amit be lehetett állítani
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Okos Otthon / Smart Home
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Wii U
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Proxmox VE
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest