Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freelanced

    addikt

    Üdv!

    D3100-am váltanám le, kisebb, könnyebben hordozható gépre, már amennyiben ez jelenleg opció ( gondolok itt a MILC gépekre).

    Egy ideje nem követem a fényképezős topikot, viszont személy szerint a telefonok kameráját, főleg ha sötétedik, baromi kevésnek érzem személy szerint.

    - Gépre szánt összeg? (Max és nagyon max). Ha csak gép, azt az összeget. Ha objektívvel együtt, akkor úgy megadni. 100-150e
    - Felhasználás? (Lehetőleg "mindenre, bármire" kerülve legyen, próbáld minél jobban belőni, mi lenne kedvenc témád). Tájképek, Városi fotók, semmi különleges, elsőre elég lenne egy mindenes ( fix? ) objektív akár
    - Méret számít? (Súly, foghatóság, hordozhatóság, strapabíróság). Igen számít, valami kompaktabb darabra gondoltam, persze ha egyáltalán van ilyen / érdemes ilyet.
    - Videóra szükség van ? (Igen: komoly minőséggel és tudással, vagy csak átlagos minőségben ? Nem: teljesen hiányozhat akár, bár ez egyre ritkább, lassan minden gép tud video-zni). Nem igazán szükséges.
    - Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Leginkább új, de ha van valami jó ajánlat szívesen meghallgatnám.
    - Egyéb kívánság, speciális igények? Jelenleg nincs

    Szóval érdekelne, hogy mik a lehetőségeim a piacon jelenleg. Most egyáltalán nincs gépem, sem semmilyen felszerelés az állványomon kívül szóval nem húz a szívem semelyik gyártó fele és nincs kallódó objektív amit fel tudnék használni.

    Nagyon köszönöm!

    Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

Új hozzászólás Aktív témák