Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz jjeahh #25681 üzenetére

    Miért? nem mondtam mindenben az ellentétét annak amit írsz :)

    - Igen, tudom hogy az OVF a régi "éra" hagyatéka, de pont ahogy írtad, már van rá fejlettebb alternatíva

    - Hát ez az. Bár lehet akkor egyedül voltam azzal évekkel ezelőtt hogy ez (MILC) a DSLR-ek következő fejlődési szakasza (kiváltója) is lehetne, mert igazából a tükör rendszer elhagyásával már egy MILC-et kapnánk, az OVF-nek meg már van alternatívája. Például elképzeltem, hogy egy közepes DSLR váznál elhagyják a tükör rendszert beépítenek egy EVF-et majd a kezdetekben és megszületnek az első profi MILC gép próbálkozások, de aztán ilyen nem történt. Jó, nyilván ez csak az én tudatlan fejemben volt egy álom kép :)

    - Ezt a gyerek cipős dolgot meg azért írtam, mert újságírók, fotósok kezében is DSLR-t látok a mai napig, nem gondolnám hogy egy profinak, aki ebből él, annak alternatíva a MILC. Persze lehet, hogy nincs igazam, csak a véleményem írtam le, bocsánat ha a sok hülyeség volt benne :)

    - Nem tudom milyen obi parkkal rendelkezik, de azért írtam, hogy a mozgásterem nem lenne ugyan az, úgy gondoltam, hogy sokkal könnyebben találok a használt piacokon kiegészítőket népszerűbb márkákhoz, így a nagyobb választék talán jobb árakat is jelenthet. Ezzel azért annyira nem lőttem mellé, nem?

    (#25682) Mercutio_ : nem tényként írtam le a dolgokat, csak azt ahogyan én látom, várva arra hogy kijavítsatok, vagy ellenvéleményeket mondjatok.
    Meg szeretnék ismerkedni a fényképezés alapjaival igen, pont ehhez szeretnék egy első gépet venni, mert amíg csak olvasok róla, addig egy hónap alatt nem tanulok annyit mint a gyakorlatban pár nap alatt. Köszi a kioktatást.
    Bocsánat amúgy nem akartam egy MILC használó lelkébe sem gázolni, csak úgy gondoltam, hogy egy alap DSLR jelenleg többet nyújthat mint az olcsóbb MILC-ek többsége, de belátom ha tévedek! :) Ezért is írom le még egyszer, nem tényként közöltem ezeket, csak azt írtam le ahogy perpill látom. Úgy gondolom, azért van ez a topic hogy a témával még csak ismerkedők információkat szerezzenek a lehetőségekről, nekem pedig pontosan ez a célom :)

    (#25683) schawo:
    Lehet, hogy Samsung ellenszenvem miatt sorry, de úgy láttam (főleg a fehér változatot) hogy egy ilyen Nikon sokkal komolyabb gép. Hozza egyébként a képminőségben és funkciókban is az említett Nikon szintjét?

    Na ezt nem gondoltam volna, simán felérnek ezek az árban közelében lévő Cannon/Nikon DSLR-ekhez?

    (#25684) Tin_Shield: oké, hiszek nektek, én csak azt írtam, ahogy gondoltam, ezek szerint rosszul :)
    Megpróbálok minél több gépet megtekinteni személyesen is inkább, aztán majd kérdezek újra :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák