Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lassú Víz

    őstag

    válasz kpetyke #19094 üzenetére

    Ha MILC-et veszel több hely marad a táskában víznek, szendvicsnek mert kisebb. Messzebbre vagy hajlandó cipelni mert könnyebb, és a nap végén is fotózol még, mert nem csak az lebeg a szemed előtt, hogy mikor ülhetsz már le végre és teheted le a dög nehéz fotóstáskát.

    De ha kell a pontos követő autófókusz akkor DSLR, vagy imádod ha a szeme éles, de a szempillája már nem akkor FF DSLR vagy középformátumú gép lesz neked jó.

    Pénzt mindkettőre lehet költeni rengeteget. Többet is mint ésszerű. A felhasználási terület ismerete nélkül nem lehet megmondani, hogy melyik gép a jobb. Nem szabad egy kalap alatt kezelni az autóversenyek fotósait az esküvő fotósokkal és mindkettőt a street fotósokkal. Egy háborús övezetből tudósító fotós is szívesebben szaladgál egy OM-D-vel mint pl. egy D4-gyel szerintem. Tegnap beszéltem valakivel akinek D800-at kell használnia munkához és akkora a fotós váll(!) táskája, mint amekkora táskába ketten pakolunk az asszonnyal egy hétvégi útra. Mekkora képet kell leadnia? Kb. 4 Mpixelest. Szeretne MILC-cel dolgozni? Nem kicsit...

    A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

Új hozzászólás Aktív témák