Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Abry #16687 üzenetére

    1.) Mivel a kint lévő K-3 csak pre-production példány volt, ezért nem lehetett kipróbálni, hogy mit tud a vas, akkor mégis mi mást írjak le róla? Viszont kíváncsian várom, hogy az OLPF szimulációt kipróbálhassam, mely ha valóban hatékony, akkor egy igen előremutató és innovatív fejlesztés a Pentax mérnökeitől. De addig is csak annyit lehet róla nyilatkozni, hogy milyen kézbe venni, milyen a kezelhetősége és milyen érzés belenézni a keresőjébe.

    2.) A K-500 alapkit jelenleg 130.000 Ft (nyitóáron). Mutass már rá a konkurenseknél ebben az árban egy ilyen tudású vázra.

    3.) Ki beszélt előremutató fejlesztésekről? A korábbi vita (a zsákutcáról) nem a technológiának szólt, hanem a kolléga szerint a Pentax rendszerrel nem lehet lefotózni semmit, hiszen nincsen hozzá egy darab objektív sem, egy darab kiegészítő sem, megy úgy alapvetően semmit sem ér az egész rendszer. Szerinte nem lehet vele modellt fotózni és nem lehet vele állatokat sem fotózni. Szerintem nem kellett volna hozzá sok, hogy kifejtse ez tulajdonképpen csak lyukkamerának jó egy átfúrt vázsapkával.

    4.) Nem véletlenül tértem ki rá, hogy mennyi elérhető objektívet lehet felcsavarni egy Pentax vázra.

Új hozzászólás Aktív témák