Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jim bcs

    MODERÁTOR

    válasz joysefke #71994 üzenetére

    (#71994) joysefke
    be quiet! Pure Rock
    A vrm-eket nem szigeteli el a torony, bőven főlé emelkednek, valamint ezek a vrm-ek nem a a 15 évvel ezelőttiek, borda nélkül is elvannak alap használat mellett. A mainstream vonalon egy kisebb oc-hoz vagy auto tuninghoz az 5+2 doszt elég mivel van mellette digitális rásegítés is, a 2 lap közül én az Extreme4-re voksolnék mint belépőszint, a 2 lap között van difi még ha annyira nem is látszik. Az már más kérdés, hogy oc alá picit komolyabb lapok valók ahol a vrm-ek is normális bordát kaptak.

    (#71995) stigmata
    Neked felesleges, maradj a ben nevis-nél.

    (#71996) ZrogNV
    Minden további nélkül be ha befér és ez a max. amit rátennék de már ez is felesleges, nagyobbnak meg nincs értelme, hogy miért az picivel feletted már leírtam -->
    Végezetül pedig, hogy megértsd mire is gondolok az az IHS alatti paszta. Az olyan amilyen, ha pl. csak 8 fokot lehet róla lehúzni az annyi lesz és nem fogsz tudni többet lehúzni akkor se ha rápakolsz 10kg rezet, jól van ez így ettől nem fog megfőni a proci. Többet is le lehet lehúzni nyilván de csak skalpolással, az meg ugye a garancia vége, ám én nem látom értelmét otthoni használat mellett.

    [ Szerkesztve ]

    Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html

Új hozzászólás Aktív témák