- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz vader108 #22649 üzenetére
Milyen árban keresed.Őrült tulfeszes tuning,vagy elég a 3.6-3.7ghz alapfeszen(max.egy kis emeléssel).Azt látom,hogy hagyományos felső tápos házad van.
EZT VEDD MEG Jól hűt és tetszőleges irányba is felrakhatod...
[ Szerkesztve ]
-
Alques
csendes tag
hello olyan problámám lenne hogy alapjáraton 65C fokos a proci és ha esetleg terhelve van felugrik 88-90 fokra volt rá példa h ki is kapcsolt a gép a hűtöm elvileg jóféle (Spire Lunar II SP-517)jah és proci intel 3ghz pasztával lehetnek gondok? vagy rossszul szivja levegot a ház pedig elől egy venti meg oldalt egy másik nm tudom mi lehet a gond légy szi ha tudtok segitsetek!!!!
-
Milka 78
nagyúr
válasz vader108 #22653 üzenetére
Ha van 13 ropid akkor egyértelműen Mugen 2-es.Halk,bitangul hűt és több féleképpen is felrakhatod...Ha még sem akarsz ennyit költeni akkor Hyper 212+,de az hangosabb és kevésbé hűt(de ettől független jó kis hűtő).A fent említet hűtő amit linkeltem még jó vétel lehet neked.Erős is halk is és szintén variálható szerelhetőség.
[ Szerkesztve ]
-
Alques
csendes tag
hello olyan problámám lenne hogy alapjáraton 65C fokos a proci és ha esetleg terhelve van felugrik 88-90 fokra volt rá példa h ki is kapcsolt a gép a hűtöm elvileg jóféle (Spire Lunar II SP-517)jah és proci intel 3ghz pasztával lehetnek gondok? vagy rossszul szivja levegot a ház pedig elől egy venti meg oldalt egy másik nm tudom mi lehet a gond légy szi ha tudtok segitsetek!
-
Alques
csendes tag
irtam h intel de a ház márkájárol nm tudok ...csak h mennyi hűtő van benne meg h csak egy 160as HDD meg egy asus9550 128mB
-
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Neil Watts #22660 üzenetére
socket 478ra?
ACnek oda csak az AC4 nevű hűtője van, az meg egy vicc (saját tapasztalat, celeronD 2.66ot 65fokon tartja, a talpa meg sima, mint az Alpok). talán a scythenek vannak kombatibilis akkora hűtői, amik elbírnak rendesen egy northwood p4essel, de azok meg többe kerülnek, mint amennyit az alaplap meg a proci együtt ér.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
dokee78
félisten
proci985
Ha az Alpenföhn Brocken-be nem vágnék bele akkor melyik hűtőt ajánlanád a 92mm-esek közül?(10.000Ft max)
Erős legyen viszont halk. -
kobak85
csendes tag
Sziasztok,egy kis segítséget szeretnék kérni.Tehát adott egy AMD am2 6000+ proci viszont játéknál felmegy 85Fokra ami valljuk be elég sok.Tehát erre kellene valami hűtő, és mivel mostanában elég nagy kiadásaim voltak jó lenne max. 2-2.5k-ból megoldani,nem akarom húzni csak végre rendesen használni.
http://www.edigital.hu/Univerzalis_Intel_es_AMD_processzorhoz/Fan_Cooler_Master_s754/939_2500+_CK8-9JD2B-PL-GP_Super_Silent_ventillator-p61499.htmlez esetleg?
-
-
kobak85
csendes tag
válasz ricshard444 #22664 üzenetére
Csak most egy kisebb proci hűtője van rajta, egy 4200+ proci ref hűtője.
-
Tothgera30
Ármester
válasz dokee78 #22662 üzenetére
Szerintem érdemes lenne megnézned a Thermalright Ultima-90-et, illetve a Noctua NH-U9B-t, persze mindkettőt meg lehet vadítani ilyen formációban, de én személy szerint ilyen áron egy Alpenföhn Brocken Purple Edition bemutatódarabot vennék (feltéve ha még kapsz Merlinnél), mivel a GroßClockner-t nem igazán ajánlom vagy ha kevés a hely, akkor egy Scythe Ninja mini-t.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
dokee78
félisten
válasz Tothgera30 #22666 üzenetére
Van ára Noctua NH-U9B -nak. 15.000.
Akkor már Alpenföhn.
A mini ninja meg picike.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz dokee78 #22662 üzenetére
92es ventivel mindenképpen hangosabb lesz a hűtő (kisebb helyen több levegő = több szélzaj). szóval ha befér, akkor próbálj 120ast venni.
táp miatt kétmagossal nem aggódnék, szerintem nem tudsz rajta annyit húzni, hogy komolyan megtolja a ház belső hőfokait. chief tápokban meg rendesen szokták méretezni a ventiket.
Tothgera30 ötletei jók.
szerk: 15ből megáll egy TRUE egy rendes ventivel, szóval tényleg durva.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz proci985 #22668 üzenetére
"táp miatt kétmagossal nem aggódnék, szerintem nem tudsz rajta annyit húzni, hogy komolyan megtolja a ház belső hőfokait. chief tápokban meg rendesen szokták méretezni a ventiket."
Akkor szerinted vehetek nyugodtan 120mm-es ventis hűtőt?
Kivéve a Gelid Tranquillo,mert annak le vannak zárva a lamellái oldalt. -
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
Adott a konfigom:AMD Athlon II 445 x3 3.1GHz-ból--->AMD Phenom II x4 /970/ 3.5 GHz@1.300V (alapfeszen),ASROCK GS3 UCC,ZOTAC GTS 450 1GB DDR5,1x2 GB+1x4 GB KINGMAX=6GB DDR3 1333MHz,SAMSUNG F3 HD502HJ,Chicony Hipro 400W
Erre a procira szeretnék profibb hűtést,max. 8000 ezer Ft-ért kb.
Ötletek?
"Nincs megállás"
-
Tothgera30
Ármester
válasz dokee78 #22667 üzenetére
Hát mint mindennek, de azért tud is, és a minőséget meg kell fizetni . Alpenföhn-ből pedig csak a bemutatódarab van jó áron, nekem is úgy volt Nordwand-om . A Ninja mini pedig mérete ellenére elég erős, szóval meglepődnél hány hűtőt tol le a trónról !
-
Milka 78
nagyúr
válasz Tothgera30 #22666 üzenetére
A Ninja Minit mihez tudnád hasonlítani teljesítményben?(mondjuk egy N520,Freezer Extreme Rev.2,Yasha-ához képest egy 955ben?)Nem tudom hová tenni és érdekelne...
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Tothgera30 #22671 üzenetére
Alpenföhnből ha nem lesz bemutató darab akkor is megveszem szerintem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz dokee78 #22669 üzenetére
szerintem nyugodtan.
arról nem is beszélve, hogy a 120as ventivel kevésbé fog a proci bemelegedni, tehát valószínűleg az egész ház összesített szellőzésének is jót fog a dolog tenni. beleértve a tápénak is.
másrészt meg szedd le a giga oldaláról a dynamic energy savert (win7 alatt 6.0 fog kelleni, az oldal szerint nem támogatja p35öt, egyébként tökéletesen), aztán csodálkozz fogyasztástcsökkenteni se rossz egyébként.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Milka 78 #22672 üzenetére
N520-at és a Freezer-t veri, Yasha pedig eléggé más, persze jobb. 955-re Ninja mini tökéletes, esetleg Ninja/Mugen 2/Nordwand/stb...
#22673 dokee78: Hát olyan áron már nem épp a best buy kategória. Ugye volt 15,9k-s Matti-m és drágának éreztem a teljesítményéhez képest. Egy Mugen2/Ninja 3-tól nagyobb nem kell egy sz@rrátuningolt procinál sem, extrémeknek D14, de ott már-már érdemesebb vízre váltani.
-
dokee78
félisten
válasz Tothgera30 #22676 üzenetére
Hűtőt úgy veszek,hogy az lesz majd az 1155 vagy 1156 lábas jövőbeli configomban is,tehát hosszú távra.
-
Tothgera30
Ármester
válasz dokee78 #22678 üzenetére
Akkor 10k-s kategóriából a szokásos. Bár ha nagyon hosszú távra tervezel, akkor Mattit vegyél, én imádtam, csak egy gond van vele, mégpedig hogy drága! Amúgy pedig mindegyik jó amit leírtunk az előzőekben, nem hiába használják sokan őket.
-
Templomegere
senior tag
sziasztok!
cpu hűtőt keresnék ! i7 860-ra . jelenleg egy thermalright u120 van rajta de nem tetszik , kevésnek tűnik.
ára nem számít , jó legyen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz dokee78 #22675 üzenetére
ok, látom felraktad. nemtudom, nálam ment alapból. a des rendesen. fogyasztásra mennyit ír leterhelve?
láttam, hogy felsőtápos a házad. attól függetlenül szerintem teljesen mindegy, hogy mekkora a hűtő adott fogyasztás mellett, táp mindenképpen kapni fog.
Tothgera30: D14 a gyengébb vizeket elveri, egy érezhetően jobb víznél meg csak a pumpa drágább, mint a D14. szóval árban a bevizezés még mindig nagyon messze van.
Templomegere:
milyen venti van rajta? pasztát mit használsz?
zaj mennyire zavar? ha nem igazán, akkor mehet rá egy Scythe Ultra Kaze 3000. hangos lesz, de hűtési teljesítményben nagyon sokat fog javulni. esetleg kettő is rámegy. alternatíva egy Sunon/Delta hasonló fordulatszámon, de azokat eléggé nehéz beszerezni.a legjobb léghűtők a piacon a Prolimatech Megahalems, a Noctua D14 és a Thermalright IFX14 illetve a Silver Arrow (utóbbit nem igazán lehet kapni Magyarországon). ha a teljesítmény a legfontosabb, akkor Mega, pár (1-3) fokkal jobb nagy fordulatszámú ventikkel.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Templomegere #22682 üzenetére
hm, 1800as halk?
penny modot próbáltad már? elég laza alpból a felfogatójuk, elvileg 1/5forintossal is mennie kell a dolognak.
alja nem homorú nagyon?
csak mert elvileg szélerőművel kéne jól skálázódnia neki.
ha ez se jönne be, akkor Megahalems.
-
őstag
Üdv minden ezt az üzit olvasónak!
Nyár óta állandóan fejlesztgetem a gépem, alig van összerakva, most is épp cucc-csere előtt állok. Egy Thermalright Ultra Extreme-em van, amit lappoltam (políroztam a talpát), mert gyárilag mint a teáskanál alja, olyan domorú és egyenetlen volt. És kapott egy leszorítóerőt növelő alátétet is. Egy 1500RPM-es xigmatek venti csücsül rajta.
2 kérdésem lenne hozzátok!
Az egyik, hogy szerintetek meddig lehet használható a hűtő a jövőben megjelenő platfromokon azok hőtermelését nézve, nem tekintve a lefogatóbeli inkompatibilitást? Valamint, ha esetleg mégsem kompatibilitást és teljesítményt tekintve döntenék, hanem ár-érték arányban, akkor melyik hűtőt/hűtőket ajánljátok? Jelenleg csak 775 foglalattal való kompatibilitás ami szükséges, ha másra is jó, nem baj, de nem létszükség. Egy 4magost bírjon el 1,16V körüli feszen (3,8GHz). Toronyhűtőt szeretnék, valamint 9 centi alá ventiméretben ne menjünk, ami lehet mellékelt, vagy külön megvásárlandó is, az "integrált" megoldás csak nagyon olcsón jöhet, vagy nagyon jó vélemények alapján. Lehet használtan jó árú és újonnan best buy is, csak jelezzétek meik kategóriába tartozik amiről beszéltek. Tudom, eléggé leszűkítettem, de még így is nagy a lista és tanácstalan vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm,
Dávid.Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kicsipapucs #22684 üzenetére
1.: bármeddig. 140W fölötti tdposztályú proci szerintem nem lesz, a TRUE meg annyit röhögve kell, hogy bírjon. amíg lesz hozzá lefogató, addig szerintem jó lesz.
2.: miért akarod cserélni a penny moddolt políros TRUEt? ár-értékben amennyit kapnál érte, annyiból nem fogsz tudni hasonlóan jót venni.
"Egy 4magost bírjon el 1,16V körüli feszen (3,8GHz)." TRUE erre nem alkalmas?[ Szerkesztve ]
-
Templomegere
senior tag
válasz proci985 #22683 üzenetére
ennél kicsit jobb az én lefogatom ... , mint a beton úgy áll az a hűtő a procin - benéztem jelenleg 1200-as venti van rajta , de mint írtam volt már minden féle . polirozva is megvolt már .....
ettől függetlenül még lehet mindeg hogy nem jól illeszkedik , +1 esélyt adok neki , aztán ha nem akkor eladom .
-
őstag
válasz proci985 #22685 üzenetére
Először is köszi a választ!
Másodszor pedig azért akarom cserélni a true-t, mert szeretnék minél több pénzt visszanyerni a gépből és a true sok nekem. A procin kívül semmit sem adtam még el, de már siratok mindent és előre megbántam. Szóval tudom, hogy jól nem járhatok, de az autómra szeretnék most költeni egy kisebb összeget, amihez hozzátenne a gépből befolyó pénzösszeg is.
Azért egy Szandi 2600K 5,2G-n termeli a hőt rendesen 32nm ide, vagy oda. Vagy nincs igazam?
A fentiek tudatában milyen hűtőket ajánlasz? (mintha nem is tudnád, hogy van egy truem, most akarok venni frissen egy hűtőt) Jöhet mindenféle, ami befér a kritériumaim határán belül. Olyan infokkal se kíméljetek, mint pl.: akkor jön meg az ereje, ha 80+cfm venti van rajta, vagy passzívan a legjobb, vagy lefogatómodtól éled fel, 3,5GHz fölött elfogy, 1,2V fölött forr, de alatta 20fok IBT, satöbbi.Nyugodj békében, drága Maffia cicám. :(
-
Milka 78
nagyúr
válasz Tothgera30 #22676 üzenetére
Az igen!Nem gondoltam volna,hogy ilyen erős,hogy az N520-at odaveri.A Freezerre számítottam,hogy gyengébb.Azért kérdeztem,mert a fenti hűtőkkel rendelkezem,de álmomban nem gondoltam volna,hogy a Mini Ninja ilyen kis "Dúvad".Esküszöm ki kéne próbálnom...
-
Tothgera30
Ármester
válasz proci985 #22681 üzenetére
Teljes mértékben igaz, viszont sokat számít a venti is, mivel nekem lehet hogy nem lenne nagy különbség a Ninja 3-hoz képest, 400-500rpm-es ventivel, mivel a D14-est át kell szellőztetni, bár használják néhányan passzívan is, de akkor hasonló eredményeket hoz mint a Ninja 3-am ugyan úgy! Mondjuk azt tudom hogy nagy fordulatú ventikkel a Matti és a D14 között ha jól emlékszem 2-3 fo volt a különbség, ezért vettem akkor Mattit.
#22688 Milka 78: Igen, elég kemény kis dög, nem hiába keresik HTPC-kbe.
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Van egy viszonylag új (1 hónapos) konfigurációm, s a Core i5-760 procin a dobozban hozzá adott gyári hűtő üzemel.
Az első napokban még halk volt, viszont már 1-2 nap elteltével előjött belőle az a jellegzetes morgó csapágyhang, ami a meghibásodás előtt jellemzi a sok tízezer órát futott házventriket, vagy pl. a mobil rack-ek ventillátorait.
Szóval időnként elő jön ez a morgós hang, ráadásul azóta hangosabb is lett a hűtő.
(Mindezt annak ellenére, hogy nem tuningolok, s a rendszer maximális energiagazdálkodással üzemel; a CPU hűtő fordulata is 1000 RPM körül van.)Nem tetszik, hogy ez a hűtő ilyen hangokat ad ki, így elgondolkodtam egy külön CPU hűtő beszerzésén.
A lényeg, hogy legyen:
- megbízható, hatékony;
- a lehetőségekhez képes a leghalkabb;
- ne kerüljön "vagyonokba".Mit tudtok javasolni? Hangsúlyozom: nem tuningolok.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Piftuka
"Aquila non captat muscas."
-
Alques
csendes tag
udv milyen hűtőpasztát ajánlatok? régi pasztát mivel lehet biztonságosan leszedni?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz kicsipapucs #22687 üzenetére
ha az olcsóság a cél, akkor Arctic Cooling 7pro. maxon járó 92mmes ventivel (2800) kb annyit tud, mint a TRUE egy 800-900assal. ott már elég hangos, de árához mérten nem rossz, sőt. további előny, hogy befér egy codegenbe, van hozzá venti, és alapvetően leszabályozva egész csendes. 140Wig el lehet vele menni intelen 71es tjunction mellett. sajátom 4.5kért vettem 2 éve.
passzív üzemre CoolerMaster Z600 vagy Thermalright HR02. mondjuk utóbbira még rá is kéne dobnod 80cfm fölött igazán jól menő a Megahalems (venti nélkül, drága, remekül skálázódik) és a Matterhorn (ventivel, 10k fölött). bár egy átalakított Truet nem tudom, hogy mennyire vernének.
occsó és 120as venti és teljesítő kategória a CoolerMaster hyper 212+ és a Xigmatek S1283 7-8k körül.
a Megalaems és a hyper212 között ott a Scythe Ninja3 és a Mugen2, azok is jó darabok.
mellette még Alpenföhnnek vannak jó darabjai, viszont azokat nem ismerem nagyon.
Sandy Bridge kapcsán felmerült, hogy megég pár socket. többet egyenlőre nem tudunk, de úgy tűnik socket1156hoz hasonlóan a dolog légen (!) is megtörtént. úgy néz ki rigidek a lábak (elmászhatnak), viszont alapból is kevés lábon kap a proci áramot, szóval egyelőre 5.2vel nem számolnék.
namost, ha a Truet ilyen 8k körül tudnád eladni (políros, nem mindenkihez fér be, nem annyira ismert márka), akkor annyiból pont vehetnél egy gyengébb hűtőt, vagy ráfizethetnél egy hasonlóra. az AC7en nyernél kb 4kt.
szóval ha minden fillér számít én csak akkor adnám el, highend ház- és procihűtőcseréből nem igazán lehet jól kijönni.
Alques: orvosi alkohollal és acetonmentes körömlakklemosóval. előbbi van minden patikában, olcsó. pasztából Arctic Cooling MX2 nagyon jó és még nem vészesen drága.
Tothgera30: D14 -IFX alapján- szerintem vagy 40-45Wot elbír passzívban egyéb házszellőzés nélkül, szóval arra nem annyira jó -mérete és súlya miatt megy, egyébként nem arra van kitalálva- bár ha van mellette venti, akkor szépen kell mennie. egytornyosok tényleg jobbak erős ventivel.
[ Szerkesztve ]
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
(max. 20K-ig) Intel Core i7 2600k milyen hűtőt vegyek, ami halk, jó és megbízható (s1155)? Neten keresgettem, de nem dobott ki ilyet.
-
dokee78
félisten
Na eldöntöttem a hűtés kérdést.
CM Hyper 212plus lesz.Gondolom vagy 4-5 fokkal veri a TX3-at ami volt korábban.
Az Alpenföhnt egyenlőre kihagyom,mert kb. 5.000-el több a Hyper 212plustól és most annyim nincs és gondolom annyival nem hűt jobban,hogy érdemes lenne plus 5 ropit kidobni. -
kiiso
tag
válasz fagylalt #22693 üzenetére
Ha szánsz rá 20k-t akkor NOCTUA NH-D14, nem kérdés.
-
AMATŐR
őstag
Van egy óriási problémám!
Vettem egy 2600K-s procit, mellé tuning ramokat, amin természetesen hűtőbordák vannak. A procira szerettem volna feltenni egy Scythe Ninja 3 hűtőt, de annyira széles, és alacsony, hogy a ramok nem férnek el mellette.
Esetleg, ha valaki tudna olyan procihűtőt, ami vékony, magas és rendkívül hatékony, megköszönném!
Néztem a noctua nh-d14 et is, de ez még szélesebb, mint a ninja!Overlocker kolléga a Thermalright Utra 120 Extreme-t ajánlotta, de ezt nem lehet kapni!
[ Szerkesztve ]
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
kiiso
tag
válasz AMATŐR #22696 üzenetére
Esetleg Corsair H70 ? Vagy nem akarsz vizet? Drága?
-
-
Piftuka
veterán
-
fungeld
aktív tag
Sziasztok! Egy AMD Phenom II 955BE, 956BE-nek a gyári hűtője hány dB hangos?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Hirdetés
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest