Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kb. fél éve nézelődtem mennyi az írók és korongok ára, és úgy döntöttem napolom még picit.
Most megint szétnéztem, és a dupla rétegű újraírható lemezt is pörkölő LG-k már olcsóbbak mai forintba, mint a Pioneer DVD íróm volt akkori forintban, mikor ~6 éve megvettem. Igaz az LG-ről régen nem sok jót hallottam DVD-írók terén de ahogy elnézem blu-rayel most jól állnak, szóval az írót már megvenném akár holnap.Ellenben a korongok iszonyat árban vannak, sokkal drágábbak, mint annak idején a DVD-k voltak, és a legnagyobb "hengeres DVD-k tucatszámra fillérekért" helyeken se látok hengeres kiszerelésű 25Gb-os korongokat se, darabra pedig fajlagosan 6x drágábbak, mint a DVD-k (~6x-os tárkapacitás, ~36x-os áron már azt mondja, hogy az 1 bitre eső ár ~6x akkora).
Mi várható a következő fél évben? Az írók ára gondolom sokat nem fog esni, esetleg gyorsulnak kicsit, meg pár ezressel lentebb mehet. De mi várható korongügyben? Vagy én vagyok figyelmetlen, és lehet kapni 10-es, 20-as hengerben is kedvezőbb árú 25Gb-os blu-ray korongokat, csak keresni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- The First Berserker: Khazan
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest