- OLED monitor topik
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Csandi #66006 üzenetére
Felteszem a képen látható ősi Logi az "gumidómos", bár még ismerkedem a zsargonnal. Nekem sosem tűnt fel, hogy kemény lenne még ennyi idő után se. A játékra nem alkalmas kijelentés meg értelmezhetetlen számomra.
Még arcade autós játékokban is képes voltam kocka koromban modulálni a kanyarívet. Arcade autózáson nőttem fel. Billentyűzeten, méghozzá a fenti Login.De Tony Hawk játékokban vagy Mortal Combat-ban is úgy zongoráztam rajta, hogy nem láttad mit csinálnak a kezeim. De a vakon gépelés is elég jól ment már az MSN korszakban is.
Rákeresve az NKRO-ra, nos még a 98 és XP-s időkben valóban voltak olyan billentyűzeteim, amik három gombot tudtak csak. De a Logitech cuccával ez a probléma is a múltté volt. Osztott képernyős játékban ketten egyszerre játszottunk rajta vígan.
Azóta ez nem szempont, mivel ez a felhasználás gyakorlatilag kihalt.
Illetve soha az életben többet nem futottam bele ilyen limitbe játék közben, egyetlen laptopomon sem, stb. Bár keveset játszok manapság, nem is tudom milyen műfajnál kell sok gombot nyomni egyszerre. Talán FPS-nél ha mondjuk két iránygomb mellé tolok egy gránátot. Bár az is csak három, ami meg sztenderd ősi mércével is.
Esetleg átlós sprintelés közben ugrás közben dobok gránátot?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Sorozatok
- Sweet.tv - internetes TV
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Reklámblokkolók topikja
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Double-shot és dye-sub PBT ISO kupak készletek és Accent készletek - Áresés!!!
- Keychrone Q1 V2 // Számla // Garancia //
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- Keychron V3 Max vezeték nélküli mechanikus billentyűzet BROWN switch - ISO-HU
- Kailh Prestige Voice - 90 db
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest