- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molydeus
őstag
OK, ez tényleg megbonyolítja a kérdést.
Az epomakereknél valószínűleg azért nem gondoltam ebbe bele, mert nem a kittet néztem akkor még, hanem a teljes billt. és ott a split-Space modulhoz járnak stabok és a blank kupakok. Az volt a terv, hogy a mod-okból a gyáriakat használom, az alfákat megpróbálom magyarítani, de azzal a profillal nyilván nem ment, úgyhogy elvetettem az egészet.Amióta átrágtam magam a profil témán, egyértelműnek látszik, hogy kötve vagyok a cherry-hez és azóta alapvetően olyan kitteket nézek, ahol szabvány az alsó sor (1.25u-s modok és 6.25-ös space), hogy legalább ezzel ne vesződjek, elég a sorhelyes nav clustert megoldani.
A Backspace lehozásnak az alsó sorba - ha kitt engedi a slit-Space-t- az a kiindulópontja, hogy megoldható-e vele a nav claster 6 gombja. Felül a 0 megy az ESC helyére (az meg Fn-nel marad), így a 9-es és Backspace között megvan az Ö, Ü, Ó trió helye. A Ű adott akár ANSI, akár ISO az alap, úgyhogy az Ins, Del és Backspace kérdés marad, amit egy split-BS meg is oldana. Ha nem megengedett a BS osztása, akkor nekem okafogyottá válik a mozgatása és marad a 4 gombos nav cluster a jobb oldalon 2x2-es tömbben vagy oszlopban.
Pár napja nézegetem az aprón azt az mx blue-s va109m-et kupak donornak, mert a teljes kprepublicos magyar készlet sem olcsóbb szállítással...csak hát az egy jó bill. amúgy, én meg a többi részével nem kezdenék semmit. És még így is keresnék hozzá egy sötét mod készletet.:/
M.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politikai mémek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Háború Izraelben
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Roccat Vulcan II Titan II Mechanical Billentyűzet.
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
- DUCKY One 3 Daybreak Mini
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Akciós - Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest