Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Molydeus

őstag

válasz dqdb #64435 üzenetére

OK, ez tényleg megbonyolítja a kérdést. :D
    Az epomakereknél valószínűleg azért nem gondoltam ebbe bele, mert nem a kittet néztem akkor még, hanem a teljes billt. és ott a split-Space modulhoz járnak stabok és a blank kupakok. Az volt a terv, hogy a mod-okból a gyáriakat használom, az alfákat megpróbálom magyarítani, de azzal a profillal nyilván nem ment, úgyhogy elvetettem az egészet.

Amióta átrágtam magam a profil témán, egyértelműnek látszik, hogy kötve vagyok a cherry-hez és azóta alapvetően olyan kitteket nézek, ahol szabvány az alsó sor (1.25u-s modok és 6.25-ös space), hogy legalább ezzel ne vesződjek, elég a sorhelyes nav clustert megoldani.

A Backspace lehozásnak az alsó sorba - ha kitt engedi a slit-Space-t- az a kiindulópontja, hogy megoldható-e vele a nav claster 6 gombja. Felül a 0 megy az ESC helyére (az meg Fn-nel marad), így a 9-es és Backspace között megvan az Ö, Ü, Ó trió helye. A Ű adott akár ANSI, akár ISO az alap, úgyhogy az Ins, Del és Backspace kérdés marad, amit egy split-BS meg is oldana. Ha nem megengedett a BS osztása, akkor nekem okafogyottá válik a mozgatása és marad a 4 gombos nav cluster a jobb oldalon 2x2-es tömbben vagy oszlopban.

Pár napja nézegetem az aprón azt az mx blue-s va109m-et kupak donornak, mert a teljes kprepublicos magyar készlet sem olcsóbb szállítással...csak hát az egy jó bill. amúgy, én meg a többi részével nem kezdenék semmit. És még így is keresnék hozzá egy sötét mod készletet.:/

M.

Új hozzászólás Aktív témák