- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz Domonkos #59751 üzenetére
Nos, nem tudom, nekem fejlesztőként nem csak a fejlesztőeszközben kell billentyűzetet használnom. És adják magukat a kérdések, mint hogyan navigálsz kurzorok nélkül egy táblázatkezelőben? Vagy hogyan választod ki egy combobox vagy listbox egy elemét kurzorok használata nélkül egy dialógusablakban? Az egér használata természetesen nem ér.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Radeon_5
aktív tag
válasz Domonkos #59751 üzenetére
NEM akarok leszokni a hasznalatukrol, TE akarsz leszoktatani, gozom sincs miert Valami szazalekotot kapsz eladasok utan egy 60% gyartotol vagy nem tudom, influenszer vagy?
Az meg hogy szemelyes preferenciak kerdeset attereled szemelyeskedesre (bena vagyok) pedig siman csak egy unintelligens lepes, ezt szerintem gondold at meg egyszer. Vagy azt gondolod te vagy a minden tudas hordozoja, esetleg..?
Bocs de ilyen modon nekem ez ennyi volt, nem eszmecsere, hanem vallasi terites meg istenkomplexus amit tolsz. Raadasul rossz mernok modjara semmi konkretat, csak elvont eszmeket Bocs, de pontosan ez az amit utalok a fu de hardkor bill fanok vagy akarmilyen fanok kozott, amikor valaki nem azt mondja a tobbieknek hogy talald meg ami neked megfelelo meg esetleg tapasztalat h nekem igy meg igy mukodik, hanem hogy igy KELL CSINALNOD mivel CSAK IGY a jo. I'm out.[ Szerkesztve ]
Son of a Bit
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Minden ami hőszivattyú
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Magyar Microsoft Type cover Surface Pro 3,4,5,6,7 háttérvilágítású billentyűzet GO is van.Várólistás
- TurtleBeach TKL Pro rgb gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Mountain Everest Max RGB billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Ducky One 2 / SF / Mini Billentyűzetek akciós áron!
- Logitech MX Keys S Plus Graphite Teljes magyar. Több verzióban kérhető.2év Gari