Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz bitpork #165010 üzenetére
Csak magamra vetek , természetesen , mi más ? Már az első pár paraméterből lejött neked hogy nem igazán vagyok vele tisztában ha az előtte levő pár mondatból nem derült volna ki. Úgy ahogy nekem is lejön a kérdező kérdésből az első pillanatban az hogy mennyire van képbe. Unalmas ez a hozzáállás de sebaj csak annyit kívánok hogy neked is ezt válaszolják ha bármiben kérdezel valamit amihez nem feltétlen értesz Lehet valamit bunkó módra írni meg normálisan is, az utóbbira vagyok vevő. Bye
-
Rick3D
senior tag
válasz Termi16 #165007 üzenetére
Magas de nem feltétlen megtermett, felnőtt méret igen.Vidéket értettem.
+ Többieknek : Van egy elképzelésem aztán majd meglátjuk mennyire megvalósítható
Ha nem esett volna le akkor nem vagyok semennyire jártas a témában , max amit olvastam - láttam és vezettem ...
(#165000) bitpork : legalább annyi mint amikor valaki , aki nem jártas a témában egy 1050el akar WQHD-t kihajtani mondjuk Bulldozer m.arch. cpuval. Hasonló kérdéseknél tanácsot szoktam adni nem pedig kötekedni az illetővel . . .Inkább hagyjuk Majd informálódom máshonnan ...
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok,
Első kocsi vásárlása készülődők már csak 1 max 2 hónap van hátra és még mindig nem tudom milyet lenne érdemes, ebben kérnék némi szakmai segítséget Mindannak ellenére hogy nagyon régóta bújom az összes fellelhető blogot,magazint,videót stb... ezért is tartok a használt autó vásárlástól mert a legtöbb esetben rá kell költeni, méghozzá sokat (rejtett hibák stb..) Nagyon meglepődnék ha én lennék a szerencsés aki a Pap kocsiját viszi haza
Van egy elképzelésem aztán majd meglátjuk mennyire megvalósítható : Használt autó , a keret 1-1,5m (1,9m nagyon indokolt esetben),lehetőleg sedan kivitel,benzines,1,4-1,6 közötti motor, 100-160Le, fogyasztás maximum 8l városban,klíma, automata váltó,tágas belső tér,szempont hogy a hátul ülőknek is kényelmes legyen,kb 70% város a maradék 30% lenne autópályán, kinézetét tekintve sportos fiatalos darabok jönnek be de erről több mint valószínű hogy le kell mondanom a jó fogyasztás és megbízhatóság oltárán.Talán semmi nem maradt ki. Ti mit gondoltok a keretem elegendő vagy kevés ?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest