Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
válasz -Maci- #220817 üzenetére
Nem gondolom, fingom sincs. Ezért kérdezem. Magamtól egyébként azt gondolnám, hogy amelyik kulcs nélküli, ott lehet. De ez csak egy tipp.
Én itt ragadtam 2007-ben.
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz dellfanboy #220816 üzenetére
Nem gondolom, fingom sincs. Ezért kérdezem.
Magamtól egyébként azt gondolnám, hogy amelyik kulcs nélküli, ott lehet. De ez csak egy tipp.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok,
Ismét bagatel dolgot kérdeznék.
Egy kollégám számolt be róla, hogy a nemtudommilyen, pár éves Fordja már tud olyat, hogy alkalmazással távolról be tudja indítani az autót és be tudja kapcsolni a fűtéseket vagy épp a klímát kánikulában.
A nagy kérdés az lenne, hogy lehet ennek az okosságágnak a meglétét kiszűrni használt autónál? Ergo én is szeretném ezt, mit nézzek?
Egyelőre Hyundai I30 vonalon mozgok, de van egy Swift is kinézve, ami pofás.Ezek birtokában lehetnek az említett funkcióknak? Gondolom felszereltségi szint függő is. De melyik szintet nézzem?
(Bocs ha hülyének tűnök, de nekem mióta megvettem életem első autóját, 1 Fabia1-van (1.4 16v). Amiben a luxus netovábbja az elöl elektromos ablak és a klíma(ami vagy nem működik, vagy ha igen kb állóra fékezi a gigászi 80 lóeröt)
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Milyen lehet egy ilyen kis méregzsák?
[link]Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi válaszokat
-
-Maci-
addikt
-
-Maci-
addikt
válasz szebe #220728 üzenetére
Elírtam! 150k km alatt lehetőleg
Mióta első autómat megvettem 2010-ben azóta csak gázos autóm volt, van. Nem ecsetelem miért jó.
Csak zavarban vagyok, hogy tudomásom szerint csak szívó, nem közvetlen befecskendezős autót lehet gázosítani. De lehet, hogy tévedek! Sőt, remélem!Egyelőre semmi konkrét, csak kívülről nyalogatom a lekváros üveget.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz tboy93 #220721 üzenetére
Közönöm szépen.
Nagyjából milyen autót érdemes nézni 3.5M körül, ami ezeket tudja?
-Lehetőleg Gázosítható
-Legalább 1.4-es, vagy nagyobb
-2015 vagy utáni
-Legalább 150kHUF alatt, de minél kevesebbannál jobb
-megbízható
-FenntarthatóAz évjáraton és a motoron klsőbb még változtathatok, de most ez lenne az irány, első körben.
Nem szeretnék vallási vitát indítani ebből, de francia és olasz márka nem játszik.
-
-Maci-
addikt
Sziasztok
Mi lenne a vélemény egy ilyen autóról?
Mik a pro/kontra -k?Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest