Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
izomhod
őstag
bazzeg!
csak azert mert néha elviszem a munkatársakat egy darabon, majdnem hazáig, és van hogy a buszöbölben állnék meg, de gondoltam hogy jár érte jutalom
de nincs kedvem hozzájuk befordulni többet, úgyhogy megmondom nekik, hogy ez van, jöhetnek velem hazáig
meg nem vagyok szeretetszolgálat, összerugdossák a kocsit, takaríthatom, a 4 ember pluszfogyija pedig már kézzel fogható
persze egyik sem kérdezi meg, hogy mennyivel szálljon be, pedig heti 3-4 alkalommal is van hogy elviszem őket
vagy ti ezt hogy látjátok?
nekik persze kényelmes, mert nem kell olyan korán felkelni, megspórolnak velem napi 1 órát lazán odavissza városon belül
ma lehet nekikállok, hogy egy út x ft, mondjuk egy buszjegy 70%-a, legyen 300 ft
szerintem fel lesznek háborodva
de leszarom
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest