- Autós kamerák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Autóhifi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- VR topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
kalapacsolok #50851 üzenetére
Nos, ez ugyan csak hallomás, de állítólag az újabb dCi-k már megbízhatóbbak, a régebbieknél tudtommal gyakori volt a befecskendezők meghibásodása, mert nagyon érzékenyek a gázolaj minőségére.
Olvasnivaló hirtelen: [link] és [link]
Ennek ellenére tutira fogsz olyan tulajt találni, aki saját bevallása szerint gond nélkül használja a 8-10 éves dCi-jét 300e km után is.Amikor választottam, nehéz szívvel, de Clio helyett 206 lett végül - majd az idő megmutatja, hogy jó döntés volt-e... -, HDi-ről ismerős tulajok és szerelők is pozitívabban nyilatkoztak, ami egybevágott az általam olvasottakkal. Persze egy common rail dízelnél kis túlzással bármikor és bármelyik típusnál beüthet a krach, szóval ne vedd készpénznek, amit írtam. Olvass, keresgélj, aztán vond le magadnak a konzekvenciát, hogy minek akarsz hinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged