- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
én is megírattam a kettővel ezelőtti cégesem, csak mondom
sőt, most voltam Renault szalonban, ahol kifejeztem értetlenségemet, hogy az újDaciaRenault Express miért csak 100 lovas, és mondták, hogy csippeltessem meg, ők úgysem látnak rá a márkaszervizben“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
nagyúr
Hm... így a csiszes meg az Alfás dolggokon gondolkodom.
Ugye ezeknek az alfáknak van DAN módjuk.
Vajon lehet olyat, hogy csak a D módban (dumb, hülyegyerek mód) hozza elő a megnövelt teljesítményt, N, normál módban meg maradjon a 105 ló?
Csak olyan elméleti eszmefuttatás szinten...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
BigBlackDog
veterán
Erre én nem költök semmit extrát már. Örüljön, hogy kap olajat, meg mosást! Még az első fél-egy évet meg tudtam volna bocsájtani neki, ha befejezi a folyamatos picsogását, de nem tette, azóta is kísért a legváratlanabb pillanatokban változatos okból kivert hisztivel. Így járt, vessen magára, nincs csipsz, nincs prémium üzemanyag! Már sajnálom a következő gazdáját, ahová kerülni fog lízing után.
Legközelebb meg több ésszel választok autót magamnak, ha lesz rá lehetőségem (pl. egy Dustert ).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Óra topik
- További aktív témák...